19.09.2024

Nyhet fra Norsk dyrepleier- og assistentforening: Årets Arbeidsplass

I 19 år har NDAF kåret «Årets Dyrepleier», en pris som fremhever og hedrer dyrepleiere som har utmerket seg og bidratt til bransjen og yrket. Dette skal vi selvfølgelig fortsette med, men i tillegg ønsker vi i NDAF å introdusere en ny pris: «Årets Arbeidsplass». Dette er en mulighet til å hedre en arbeidsplass som strekker seg langt for sine ansatte, fremmer et godt arbeidsmiljø for dyrepleiere og klinikkassistenter, og setter en høy standard for bransjen.

Kjenner du til en arbeidsplass som fortjener å bli fremhevet? Nominer den ved å sende inn en beskrivelse av hvorfor akkurat denne arbeidsplassen utmerker seg som en fremragende arbeidsplass for dyrepleiere og/eller klinikkassistenter. Fortell oss hvilke tiltak arbeidsplassen har gjort for å sikre et godt arbeidsmiljø og støtte sine ansatte.

Målet med prisen er å løfte frem og hedre arbeidsplasser som gjør det lille ekstra for sine ansatte, slik at de kan tjene som inspirasjon og eksempel for andre.

Send inn din nominasjon og bidra til å synliggjøre arbeidsplasser som setter sine ansatte i høysetet!

Vinneren av prisen mottar et gavekort fra Akselsens Agenturer A/S til en verdi av 10000kr som kan brukes i deres nettbutikk til varer fra VetNordic sortimentet (inkl. elektriske artikler som sprøyte/infusjonspumper, væskevarmere og mikrochipavlesere) og/eller Wepharm (maks 4000,- av totalsummen). Vinneren får i tillegg en overraskelse tilsendt fra Norsk dyrepleier- og assistentforening.

Alle arbeidsplasser som har dyrepleiere og/eller klinikkassistenter ansatt kan nomineres, inkludert den du selv jobber på. Nominasjoner sendes inn til post@ndaf.no innen 1. oktober. Prisen vil bli delt ut under festmiddagen på årets høstkurs 24. oktober.

Se flere nyheter

Se alle nyheter
19.09.2024

Nyhet fra Norsk dyrepleier- og assistentforening: Årets Arbeidsplass

Send inn din nominasjon i dag!

13.09.2024

Årets Dyrepleier 2024

Send inn din nominasjon i dag!