Agder Dyreklinikk søker Autorisert Dyrepleier i 80-100% stilling (er flexibel på dette). Oppstartsdato: etter avtale

Agder Dyreklinikk flyttet i 2019 inn i nye romslige lokaler på Myrene i Arendal. Vi har operasjonsrom, tannrom, laboratoriet, røntgen, ultralyd med mer. Vi har stille-rom i eget etasje for nervøse pasienter, eller som kan brukes for å gi verdige avslutninger.

Vi har flere erfarne veterinærer (4 stk), blant annet en som videreutdanner seg nå i kirurgi. Dette gir deg gode muligheter for faglig utvikling. Vi er også med i den kommunale vaktordninger.

Klinikken ligger midt i en ferieparadis, men vakker skjærgård en steinkast fra klinikken. Arendal er en pulserende by om sommeren, med bl.a. flere musikkfestivaler, båtrace, og politiske konferanser. Det er kun 1 time til nærmeste internasjonale flyplass, og til danske-ferger.

Vi søker etter en dyrepleier som har lyst å videreutvikle seg, motiveres av en hektisk hverdag, bryr seg om klinikkens pasienter og kunder, og har lyst på en spennende og utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø.

Vi kan tilby muligheter for faglig utvikling, et godt arbeidsmiljø, og gode lønnsbetingelser for den rette personen.

Ta kontakt med Camilla Lilleholt på 99435136 for å få mer informasjon. Eller send oss søknad på s.knagenhjelm@gmail.com eller dyrlegelilleholt@gmail.com

Søknadsfrist

15.05.2021

Kontaktperson

Camilla Lilleholt

Agder Dyreklinikk

Myreneveien 26

4847 Arendal