Nyheter

Årets Dyrepleier

Skrevet den 21.09.2010

Årets Dyrepleier 2010

’Årets Dyrepleier’ er en pris som deles ut årlig av Hill’s i samarbeid med Norsk Dyrepleier og Assistent Forening. Prisen er en byste fra kunstneren Finnsrud og 7000 kr som er øremerket for etterutdanning.

Har dere en dyrepleier på klinikken som dere synes fortjener denne prisen? En person som utgjør ’den lille forskjellen’. Har dere ofte tenkt ’hva skulle vi gjort uten henne/ham’? Benytt anledningen til å sende inn en nominasjon til ’Årets Dyrepleier’.

Vi ser etter dyrepleiere som har gjort en særlig innsats for profesjonen eller arbeidsplassen og/eller kollegaer.

Formålet med prisen er å sette fokus på den viktige jobben dyrepleierne utfører og vise at vi setter pris på dem, samt å anspore til faglig utvikling hos den enkelte dyrepleier.

Kandidaten må være dyrepleier, og medlem av Norsk Dyrepleier og Assistent Forening. Husk at dyrepleiere også kan nominere hverandre.

Innstillinger til prisen sendes inn pr. epost til post@ndaf.no eller  Astrid.Hardie@veths.no eller heidi_olsen@hillspet.com  innen 25. oktober.

Prisen deles ut på Norsk Dyrepleier og Assistentforenings høstkurs i Sandvika 5/11-/11 2010.

Tilbake til nyheter

Priser for medlemskap

  • Ordinært medlem: kr 500,-
  • Student medlem: kr 300,-
  • Medlemskapet gjelder et kalenderår.

Visste du at som medlem…

  • får veiledning og støtte i arbeidsspørsmål.
  • får mulighet for stipend til etterutdanning.
  • får det elektroniske medlemsbladet "Tidskrift                                    for Norsk dyrepleier- og assistentforening."