Dyrenes Venn søker dyrepleier/klinikkassistent til åpning av ny klinikk på Lambertseter i Oslo

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammensområdet, en i Sarpsborg og fire klinikker i og rundt Oslo omegn. Til sammen har vi nå ca 100 ansatte fordelt på disse klinikkene. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter.

Vi skal nå åpne en ny dyreklinikk på Lambertseter i Oslo og der trenger vi enten to autoriserte dyrepleiere eller klinikkassistenter.

Klinikken vil bli en smådyrklinikk med stort utviklingspotensiale og vil utføre både rutine poliklinikk, tannbehandlinger og kirurgi. Klinikken vil bli moderne utstyrt og med en sentral beliggenhet, noe som sikrer god kundetilstrømming.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i vår klinikk som skal åpnes på Lambertseter i Oslo. Du er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende som liker å jobbe i team og samtidig evner å jobbe selvstendig. Du må trives i en hektisk hverdag med anestesi, tannbehandling, poliklinikk, kundekontakt og pasienter.

Vi ser fortrinnsvis etter en autorisert Dyrepleier men alle som har et sterkt ønske om å bygge DV Lambertseter fremover, oppfordres til å søke.

Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker. På Lambertseter Dyreklinikk vil den rette kandidat få muligheten til å være med å forme klinikkens struktur.

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både i DV Lambertseter Dyreklinikk, samt innad i kjeden og våre samarbeidspartnere.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt daglig leder DV Lambertseter Christian Fantoft Magnesen på mob 40458426.

Søknadsfrist

25.04.2021

Kontaktperson

Christian Fantoft Magnesen

Dyrenes Venn Lambertseter Dyreklinikk

-

-