Ledig stilling som dyrepleier hos Dyrlegene i Norderhov

Vi søker en engasjert og positiv dyrepleier til vår smådyrklinikk Dyrlegene i Norderhov. Vi er en travel og voksende klinikk med fire veterinærer, en dyrepleier og en veterinærassistent. Vi holder til i idylliske omgivelser på Hesselberg gård sør for Hønefoss.

Utover poliklinisk arbeid utfører vi det meste av tannbehandlinger, bløtvevskirurgi, indremedisinske utredninger og ortopediske utredninger. Vi deltar også i primærvakten for Hole og Ringerike. Smådyrklinikken er velutstyrt med tannenhet, digitalt tannrøntgen, digitalt røntgen, ultralyd, idexx blodanalysemaskiner, gassanestesi og endoskop. To av veterinærene jobber også med hest, det er hester oppstallet på gården og mulighet for å delta noe i hestepraksis hvis ønskelig.

Vi søker en dyrepleier som er engasjert i faget sitt, ser og forstår kundens behov, er serviceinnstilt og som kan bidra positivt til arbeidsmiljøet. Erfaring med anestesi og tannarbeid er ønskelig men ikke et krav. Arbeidshverdagen vil bestå av klargjøring av pasienter til operasjon/ tannarbeid, anestesiovervåking, stell og overvåking av pasienter postop., tannrens, bistå veterinærene under konsultasjon, avlaste assistent i resepsjonsarbeid og renhold av utstyr og lokaler.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø der alle hjelper alle til å bli bedre, lønn etter avtale, spennende og varierte arbeidsdager. Stillingsprosent 80-100 % etter avtale, for rett person kan også noe administrativt arbeid inngå hvis ønskelig.

For mer informasjon om oss se vår hjemmeside dyrlegene-norderhov.no.

Søknadsfrist 10. april 2021.

For evt spørsmål kontakt Anette Hafnor 41413140/ 32135000.

Søknad sendes til anette.hafnor@gmail.com

Søknadsfrist

10.04.2021

Kontaktperson

Anette Hafnor

Last ned stillingsannonsen

Dyrlegene i Norderhov

Åsaveien 832

3512 Hønefoss