AniCura Dyresykehus Bergen Sør søker autorisert dyrepleier til fast 100 % stilling.

Vi har som mål å være et av Norges førende dyresykehus innenfor veterinærmedisin. Vi tilbyr en moderne arbeidsplass med gode fasiliteter på Nordås utenfor Bergen. Vi kan tilby et sterkt faglig miljø for både veterinærer og dyrepleiere. Vi vet at fremtiden er i kontinuerlig utvikling og forbedring, høy kvalitet er derfor viktig for oss.

Dyresykehuset Bergen Sør mottar henvisninger for kirurgiske og indremedisinske utredninger fra hele Vestlandet. Dette gir et godt utgangspunkt for personlig utvikling, variasjon og jevnlig spennende utfordringer.

Som dyrepleier vil du blant annet få jobbe med tannbehandling, røntgenundersøkelse, laboratorie-undersøkelser, anestesi og medisinsk behandling.

Hvem er du?

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitets behandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Du har:

  • Bachelor i dyrepleie/autorisert dyrepleier
  • Du finner det naturlig å lære av egne og andres erfaringer
  • Nysgjerrig og løsningsorientert
  • Naturlig lagspiller
  • Positiv innstilling og god fleksibilitet

AniCura sin ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Gidske Benedicte Andersen, Daglig leder ved AniCura Dyresykehuset Bergen Sør, tlf 930 16 755, e-post: gidske.andersen@anicura.no.

Søknadsfrist

30.06.2021

Kontaktperson

Gidske Benedicte Andersen

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør

Søråshøgda 7B

5235 Rådal