Autorisert dyrepleier, AniCura Dyresykehus Stjørdal (vikariat)

AniCura Dyresykehus Stjørdal er et moderne dyresykehus på 1000 m2 i sentrum av Stjørdal med et veldig godt samhold og arbeidsmiljø.

Se film fra klinikken her: https://www.youtube.com/watch?v=uP5Wo4mK6gQ&feature=youtu.be

AniCura Dyresykehus Stjørdal har betydelig kompetanse innen øyekirurgi, kardiologi, tannbehandling, ortopedi og kirurgi, med flere veterinærer som innehar spesialkompetanse. Pasienter henvises til oss fra hele Nord- og Midt-Norge. Dette tilsier en velutstyrt klinikk med mye fantastisk utstyr, sykehuset har blant annet egen CT maskin. Vi har dyktige dyrepleiere og klinikkassistenter med veldig mye erfaring og kompetanse.

Som dyrepleier vil du få ansvar for oppfølging av både pasienter og eiere. Du vil ha en variert arbeidsdag som spenner mellom klargjøring av pasienter og utstyr til operasjoner og undersøkelser, tannrens/tannrøntgen, resepsjonsarbeid, laboratoriearbeid og hygienearbeid, avhengig av behov og din turnus.

Du vil få grundig opplæring i klinikkens rutiner og innføring i AniCuras verdier. Du vil inngå i et team som har som målsetting å dra lasset sammen og støtte hverandre.

Stillingen er et vikariat i 100 % stilling uten vakt i 2021. Behov for medvirkning i vakt kan endre seg i 2022 og vil da kunne diskuteres. Stillingen kan også være aktuell for dyrepleiere som blir autorisert til sommeren.

Vi har faste åpningstider med timebestilling. Se våre hjemmesider for mer informasjon om oss. https://www.anicura.no/dyresyk...

Hvem er du?

Du har en stor lidenskap for dyrepleie og kundebehandling, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige behandling for våre pasienter og deres eiere.

Du har:

  • Stå på-vilje
  • Positiv holdning
  • God kommunikasjonsevne
  • Gode samarbeidsevner og omsorg for dine kolleger
  • Evne til selvstendig arbeid og er ditt ansvar bevisst
  • Evne til å håndtere stress, travle dager og til å prioritere mellom arbeidsoppgaver
  • Faglig interesse og ønske om faglig utvikling

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

Vil du bli vår nye kollega?

Send oss din søknad så snart som mulig! Vi tar inn søkere fortløpende, så søk helst innen 01.03.2020. Oppstartstidspunkt kan diskuteres. 

Om du har spørsmål om stillingen, vennligst send en e-post til ingrid.moksnes@anicura.no eller ring 74840090 og spør etter Ingrid.

Søknad sendes med bilde, vitnemål og attester til hege.jontvedt@anicura.no  Hege Jøntvedt, veterinær og daglig leder.

Søknadsfrist

01.03.2021

Kontaktperson

Ingrid Moksnes

AniCura Dyresykehus Stjørdal

Ole Rises gate 5

7500 Stjørdal