Dyrepleier, AniCura Vennesla Dyreklinikk

Vi søker en dyrepleier til vår klinikk i Vennesla som skal ha ansvar for å jobbe med anestesi, tannbehandling og laboratorium.

AniCura Vennesla består av et team med godt arbeidsmiljø som består av 4 veterinærer, 3 dyrepleiere og to resepsjonister. Klinikken er lokalisert i Vennesla sentrum, i lyse og moderne lokaler. Klinikken er velutstyrt. Vi er den eneste klinikken på Sørlandet som er sertifisert av Den Norske Veterinærforening. Vi mottar henvisninger innen kardiologi, indremedisin og ultralyd fra hele Sørlandet. I tillegg utfører vi kirurgi, odontologi, og vanlig klinisk førstelinjepraksis.

Rollen

Som dyrepleier hos oss, vil dine ansvarsområder være:

  • Anestesi og overvåkning
  • Tannbehandlinger i samarbeid med veterinær
  • Laboratoriearbeid
  • Oppfølging av inneliggende pasienter
  • Veiledning innen ernæring, og forebyggende helsearbeid
  • osv.

Du vil jobbe i vårt team i tett samarbeid med både veterinærene og andre dyrepleiere. Vi har åpent fra 08.30-18.00, ikke helge- eller helligdagsåpent. 

Stilingen er fast fulltid (evt deltid ved ønske). Primært arbeidssted er i Vennesla, men du vil også kunne jobbe ved en av våre andre avdelinger i region Sør. 

Hvem er du? 

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Du har: 

  • erfaring fra arbeid i klinikk enten som student, eller som ferdig utdannet dyrepleier
  • gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner
  • glede av å jobbe både selvstendig og i team
  • evne til fleksibilitet

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarets. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt vetr. Kirsti Bjørndal, daglig leder. E-post: kirsti.bjorndal@anicura.no

Søknadsfrist

11.02.2021

Kontaktperson

Kirsti Bjørndal

AniCura Vennesla Dyreklinikk

Torsbyvegen 5

4700 Vennesla