Tu Dyreklinikk søker dyrepleier

Om oss og hva vi har å tilby

Vi er en veletablert klinikk på Bryne utenfor Stavanger, klinikken har lang fartstid og er en av de eldste smådyrklinikkene i Norge og hadde 50-års jubileum nå i 2020. For våre kunder er vi kjent for god service, omtanke og faglig dyktighet.

Våre ambisjoner for klinikken er høye. Vi ønsker å kunne tilby høy faglig kompetanse på alle fagfelt, og på sikt gjerne få en dyresykehusstatus. Derfor har vi bestemt oss for å flytte inn i nye og store lokaler, som ikke setter begrensninger for fremtiden. Til sommeren står de nye lokalene klare for innflytting.

For å få den faglige tyngden vi ønsker, vil kursing og etterutdanning bli prioritert. Du vil også få være med på å sette ditt preg på arbeidsplassen, gjennom din erfaring, kunnskap og egenskaper.

Per i dag har vi på klinikken digital røntgen, ultralyd, IDEXX-lab, operasjonssal med gassanestesi, samt eget tannrom med tannunit, tannrøntgen og gassanestesi.

Vi er et solid team på fire dyrleger, en dyrepleier og tre klinikkassistener/resepsjonister, som jobber særs godt sammen i et trygt, vennlig og godt miljø. Vårt mål er å hele tiden kunne løfte hverandre frem ved å dele kunnskap og erfaringer. Samtidig som vi alle er enige om at det også skal være en arbeidsplass der vi har det kjekt sammen.

Vi ser nå etter deg som er engasjert og positiv, har et stort ønske om å utvikle deg faglig og bidra til økt kompetanse på klinikken.

Arbeidstid er primært på dagtid, med deltagelse i vakt.

Kvalifikasjonskrav:

  • Autorisert dyrepleier eller erfaring fra å jobbe som klinikkassistent er ønskelig
  • God norskkunnskap, skriftlig og muntlig

Kontakt og søknad

Vi håper du synes satsningen vår høres like spennende ut som vi gjør!

Dersom du har spørsmål, eller bare ønsker å slå av en prat stiller dyrepleier Amalie Kallevik seg disponibel for å få et bedre inntrykk av rollen og klinikken. Amalie kan nås på amalie.kallevik@hotmail.com eller på Facebook.

Søknad og CV sendes til helle@tudyreklinikk.no

Søknadsfrist

10.02.2021

Kontaktperson

Helle Hognestad, mobil 41695016

Tu Dyreklinikk

Lindevegen 1

4340 Bryne