Hamar Veterinærsentrum AS søker dyrepleier i 100% vikarstilling

Vetsentrum er en smådyrklinikk som ligger på Ingeberg like utenfor Hamar sentrum. Her tar vi imot hunder, katter, kaniner og gnagere. Vi holder fokus på høyt faglig nivå, har moderne fasiliteter og ønsker å vise den beste omsorg for både kjæledyr og eier. 

Klinikken ble oppgradert og utvidet i 2018 med nye operasjonsrom for ortopedi og bløtvevskirurgi, CT-maskin, rehabiliteringsavdeling og utvidet laboratorie. Vi har en aktiv poliklinikk, stort fokus på tannbehandlinger, utfører indremedisinske utredninger og variert kirurgi også innenfor ortopedi, og mottar mange henvisninger fra klinikker i området. Klinikken er sertifisert av DNV.

På Vetsentrum er vi opptatt av å ha det hyggelig på jobb, og vi er en godt sammensveiset gjeng med en stabil personalgruppe. Vi er 15 dedikerte ansatte, herav 6 veterinærer, 6 dyrepleiere og 3 ansatte i resepsjon/administrasjon. Den ene av våre dyrepleiere går ut i svangerskapspermisjon april 2021, og vi søker derfor etter en autorisert dyrepleier i vikarstilling for henne fram til sommer/høst 2022.

Vi søker deg som er autorisert dyrepleier, helst med erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Du må være nysgjerrig, ha godt humør, kunne jobbe både selvstendig og i team, og kunne trå til litt ekstra når det trengs. Det er viktig at du bidrar til det gode miljøet på klinikken i tillegg til å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Hverdagen som dyrepleier hos oss består av kundeservice, klargjøring av dyr for tannbehandling og operasjon, utførelse av tannbehandling og tannrøntgen, assistanse og overvåkning under operasjon, assistanse ved poliklinikk og indremedisinske undersøkelser samt laboratoriearbeid og annet forefallende arbeid på klinikken. Hos oss vil du få god opplæring, særlig innen anestesi, overvåkning og tannbehandling. Det er viktig for oss at du trives med dette.

Arbeidstiden er 37,5 time per uke, med lønnet lunsj. Det vil også være en mulighet for å delta i vakt hvis du har kompetanse til det.

Har du spørsmål til stillingen så kontakt dyrepleier Anne Haastøl på 908 48 246, eller Personal- og administrasjonsansvarlig Kari Olafsen, tlf 911 71845. Søknad sendes på mail til info@vetsentrum.no.

Tiltredelse: etter avtale, men senest 01.05.2021

Søknadsfrist 15.12.2020.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist

15.12.2020

Kontaktperson

Anne Haastøl

Vetsentrum

Engomsvingen 1

2323 Ingeberg