Hamar Dyreklinikk søker dyrepleier i 100% stilling

Hamar Dyreklinikk er en moderne og nyoppusset smådyrklinikk som ligger midt i Hamar sentrum. Her jobber to veterinærer, en veterinær/kiropraktor og tre dyrepleiere. En av våre dyrepleiere skal ut i svangerskapspermisjon i april 2021, og vi ønsker en vikar for henne frem til våren 2022. Det er stor mulighet for forlengelse etter vikariatet.

Hamar er en koselig by, mindre enn 1,5 time nord for Oslo og en av de største byene i Innlandet. Vi har Mjøsa rett ved klinikken, et aktivt bysentrum, fine turområder, fantastiske skiløyper på vinteren, hyppige togavganger og nærhet til Gardermoen.

På Hamar Dyreklinikk er vi opptatt av å ha det hyggelig på jobb, og vi er en godt sammensveiset gjeng med stabile ansatte. Vi konkurrerer på faglighet og service, og har en god variasjon av travle dager og pusterom innimellom. Vi er gode på anestesi og har gassanestesi både på operasjon og tannrom, nye overvåkingsenheter og ventilator. Vi har en stor andel tannbehandlingog tanntrekk, og utfører både rutinemessig og akutt bløtvevskirurgi. Vi har et lite, men moderne laboratorium, røntgen og ultralyd.

Vi søker deg som er autorisert dyrepleier, helst med erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Du må være nysgjerrig, har godt humør, kunne jobbe både selvstendig og i team, og kunne trå til litt ekstra når det trengs. For oss er det viktig at du bidrar til det gode miljøet på klinikken i tillegg til å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Hverdagen som dyrepleier hos oss består av resepsjonsarbeid og kundeservice, klargjøring av dyr for tannbehandling og operasjon, utførelse av tannbehandling og tannrøntgen, assistanse og overvåkning under operasjon, samt laboratoriearbeid og annet forefallende arbeid på klinikken. Hos oss vil du få god opplæring, særlig innen anestesi, overvåkning og tannbehandling. Det er viktig for oss at du trives med dette.

Åpningstidene våre er fra kl. 08.00 til 16.00, med en langdag hvor vi har åpent til kl. 18.00. Arbeidstiden er 37,5 time per uke, med lønnet lunsj. Vi har per nå åpent en kveld i uka og ingen vakt. Det vil også være mulighet for å hospitere på en større henvisningsklinikk utenfor Hamar, og mulighet for å delta i godt lønnet vakt hvis du har kompetanse til det.

Har du spørsmål til stillingen så kontakt Helene Sofie Marvik på 62 50 91 00. Søknad sendes på mail til post@hamardyreklinikk.no

Søknadsfrist

28.02.2021

Kontaktperson

Helene Sofie Marvik

Hamar Dyreklinikk

Vangsvegen 132

2318 Hamar