Ledig stilling til dyrepleier

HVEM SØKER VI?

Vi søker etter dyrepleier med norsk autorisasjon til fast stilling. Om du ikke har norsk autorisasjon enda skal dette kunne ordnes ved neste anledningen.

HVEM ER VI?

Karmsund Dyrehospital AS ble startet i 1970 i Haugesund som en av de første smådyrklinikkene i landet og har siden blitt utvidet fire ganger. I dag er KDH en moderne og velutstyrt smådyrklinikk og er med 5 veterinærer, 1 dyrepleier og 5 assistenter den største smådyrklinikk i Haugalandet. Vi har veterinærer med sertifiserte videreutdanninger i indremedisin og smådyrkirurgi (GPCert SAM (ESVPS), GPCert SAS (ESVPS)), derav en som holder på med videreutdanning i ultralyd-diagnostikk (GPCert U/S (ESVPS)) og en i utdanning til smådyrspesialist (spesialist i smådyrsykdommer, DNV). Utstyret våres er omfattende og rekker fra laboratorium, ultralyd, digitalt røntgen til endoskopi/artroskopi, CT og MR. Vi har en tilsvarende brede spektrum av diagnostikk og behandlinger og tar imot henvisninger fra omliggende klinikker innenfor kirurgi, indre medisin og nevrologi og legger stor vekt på å holde oss oppdatert på aktuelle standarder.

HVA BLIR DINE OPPGAVER?

Dine oppgaver blir hovedsakelig mottak, observasjon, oppfølging og behandling av hospitaliserte og ambulante pasienter, medisinering og anestesiovervåkning, laboratoriearbeid, tannbehandling, bildediagnostikk, salg og kundeservice.

HVA KAN VI TILBY?

  • En spennende og utfordrende arbeidshverdag der du se forskjellige kasus fra omtrent alle felt i smådyrmedisin
  • Videreutdanning tilpasset til dine oppgaver og interesser
  • God faglig støtte
  • Et hyggelig og familiært team og arbeidsatmosfære
  • Lønn i første omgang etter tariff (deretter etter avtale)

Er du interessert så skriv en melding til kontaktperson Felix Innerkofler Lande. e-mail: felix.innerkofler@gmx.de

Tel/SMS: privat +4740057980 eller ring resepsjonen under +4752828000.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Søknadsfrist

14.11.2020

Kontaktperson

Felix Innerkofler Lande

Karmsund Dyrehospital

Norheimvegen 84

5542 Karmsund