Dyrepleier ved AniCura Dyreklinikk Majorstuen

Om stillingen

AniCura Dyreklinikk Majorstuen er en godt etablert klinikk sentralt beliggende på Majorstuen, mellom Bislett og Frogner i Oslo.  Arbeidshverdagen her byr på spennende utfordringer, og har fokus på både faglig og personlig utvikling. Vi er opptatt av god kundeservice, høy kvalitet og har sammen bred faglig kompetanse.

Vi søker nå en dyrepleier til en fast 100% stilling med tiltredelse januar 2021. Vi søker en person som er glad den varierte og hektiske hverdagen på en mindre klinikk.

Arbeidstid er satt til hverdager og alle dyrepleiere fordeler vakter i åpningstider seg imellom.  Per i dag holder klinikken stengt i helger.

Klinikkens ansatte består av tre veterinærer og to dyrepleiere, en deltid resepsjonist og en klinikkassistent på fulltid. Vi har også fem veterinærstudenter som jobber faste kveldsvakter i tillegg til sine studier. Vi er opptatt av å lære bort det vi kan, og er derfor en populær praksisplass for både dyrepleierstudenter og veterinærstudenter.

AniCura Dyreklinikk Majorstuen er en klinikk med tette bånd til alle klinikkene innenfor AniCura Oslo, og setter stor pris på nært samarbeid på tvers av klinikker.

Vi er stolte av å være en del av fellesskapet i AniCura i Norge og Europa!

Din profil

Vi søker en dyrepleier som trives med å jobbe i team med både veterinærer og andre dyrepleiere, og som kommuniserer godt med både kolleger og kunder. Du har godt humør, er engasjert, liker ansvar og en positiv innstilling. Du synes det er gøy med en travel arbeidshverdag og kan kombinere klinisk og administrativt arbeid.

Du engasjerer deg i resepsjonsarbeid, laboratoriearbeid, trives med anestesi og smertebehandling, tannbehandlinger, indremedisinske undersøkelser, og har fokus på trygge og forsvarlige rammer rundt ditt arbeid med kolleger, kunder og pasienter. Vi søker en person som er engasjert i resepsjonsarbeid og salg. Det er ønskelig at du har erfaring med tannbehandling og anestesi, men det er ikke et krav.

I AniCura etterstreber vi at alle ansatte arbeider og kjenner seg igjen i våre verdier;

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omtanke
  • Direkte og ærlig

Sammen arbeider vi for dyrenes beste og mot framtidens veterinærmedisin!

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknad med CV eller aktuelle spørsmål kan rettes til Victoria Holter, klinikksjef, e-post victoria.holter@anicura.no / telefon 45 25 51 47. Søknadsfrist 2.november 2020.

Søknadsfrist

02.11.2020

Kontaktperson

Victoria Holter

AniCura Dyreklinikk Majorstuen

Rosenborggata 8

0356 Oslo