LEDIG STILLING SOM DYREPLEIER/ASSISTENT

Vi søker 1 dyrepleier i 100% stilling og 1 dyrepleier/assistent i 50% stilling.

Jar Dyreklinikk er en frittstående, mellomstor og moderne dyreklinikk i Bærum. Vi har et hektisk miljø, med en stabil og hyggelig kundekrets og vi kan tilby et godt arbeidsmiljø.

Klinikken er moderne utstyrt, og har blant annet digitalt røntgen, både vanlig og tannrøntgen, ultralyd, blodlab, gassanestesi m.m. Til daglig jobber det 3 veterinærer og 2-3 dyrepleiere/assistenter hos oss.

Vi er opptatt av å ha det hyggelig på jobb og at alle er like viktige. Vi ønsker å være oppdaterte, så vi er opptatt av å kurse og etterutdanne våre ansatte.

Vi kan også tilby gode lønnsvilkår og gunstige arbeidstider.

Vi er ute etter en utadvendt og blid person, som lett kommuniserer med andre mennesker. Du må kunne jobbe i team, men også kunne jobbe selvstendig og til enhver tid selv se hva som må gjøres.

Da vi er en mindre klinikk, vil oppgavene til dyrepleier/assistent være svært varierte, alt fra å assistere under operasjoner, anestesi, blodprøvetaking, sårstell, prepping med mer til å betjene resepsjon, telefon, fòr og noe renhold.

Kunnskap om anestesi og overvåkning er ønskelig (for dyrepleier). Det en fordel om du kjenner til Profvet.

Vi ønsker søkere med gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig Det å være løsningsorientert og lærevillig er egenskaper vi setter pris på. Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og nøyaktig

Arbeidstid er fra kl 8.00-16.00 3-4 dager i uken og fra 12-19 1-2 dager i uken. Fredager stenger vi kl 16 og fri i helger. For 50% stillingen vil løsningen kunne være 2 dager en uke og 3 dager neste uke.

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Ca 1. januar

Søknad med CV sendes wen-bjer@online.no

For spørsmål kontakt Wenche på tlf 67104890.

Søknadsfrist

25.10.2020

Kontaktperson

Wenche

Jar Dyreklinikk

Storengveien 8B

1358 Jar