AniCura Dyresykehus Oslo søker dyrepleiere

Om stillingen

Vi er alltid på jakt etter flinke medarbeidere til AniCura Dyresykehus Oslo, og vi søker nå flere dyrepleiere som ønsker å jobbe i vårt operasjonsteam. Vårt dyresykehus er både en førstelinje-klinikk og et henvisningsdyresykehus. Vi tar imot henvisninger og akutte pasienter fra hele Norge. Pasientene våre er egne kunder eller henvist internt både fra andre AniCura-klinikker, og klinikker utenfor kjeden.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre:

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omsorg
  • Direkte og ærlig

Din profil

Vi søker deg som brenner for dyrepleierfaget og som har spesiell interesse for anestesi og arbeid på operasjonsavdeling. Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Du må ønske å utvikle deg faglig, ha driv og genuin interesse for arbeidet ditt. Du må i tillegg være glad i kundekontakt, ha evnen til å kommunisere godt med både kunder og kolleger, og trives i et miljø med høyt tempo.

Stillingene er 100% fast stilling, og arbeidstid er turnusbasert både dag- og kveldstid, hverdager og helg. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn.

Søknad og kontakt

Spørsmål vedrørende stillingen sendes Karianne Aarmo på karianne.aarmo@anicura.no

Søkere bes legge inn sin søknad og CV i vårt rekrutteringssenter; https://www.anicuragroup.com/no/careers/ledige-stillinger/dyrepleiere-sokes-til-anicura-dyresykehus-oslo/

Søkere vil bli vurdert og innkalt forløpende. Søknadsfrist 15.11.20

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist

15.11.2020

Kontaktperson

Karianne Aarmo

AniCura Dyresykehus Oslo

Hoffsveien 70C

0377 Oslo