DYREPLEIER SØKES SNAREST I 100% FAST STILLING

Grim Torv VeterinærHus søker dyrepleier.

Vi er en klinikk i vekst og der vil bli gode muligheter for videreutdanning. Markedsmessig lønn i henhold til erfaring.

100% stilling, kveldsarbeid må påregnes og lørdagsarbeid kan forekomme hver tredje lørdag. Arbeidstider er for tiden enten 8-16 eller 12.30-20.00 hverdag. Det kan også bli lørdag 11-15. Dersom du arbeider en lørdag så har du kompensatorisk fri fredagen uken før slik at du har langhelg.

Vårt store fokus er å være et stressfritt og koselig sted å være for både kunder, dyr og ansatte. Vi har nylig bygget ut klinikken og utstyrspark inkluderer nå CT, gjennomlysning/fluoroskopi, gastroskopi, rigid endoskopi, laserkirurgi, terapilaser, samt fra før røntgen, dentalrøntgen, ultralyd og internt blodlaboratorium. Vi har tilknyttet rehabilitering /fysioterapeut med innendørs varmtvannsbasseng.

Arbeidsoppgaver er typiske dyrepleieroppgaver som anestesiovervåkning, assistere ved operasjon, blodprøver, laboratoriearbeid, salg av for og pleiemidler samt enklere kundekonsultasjoner. Vi søker DEG som er engasjert, entusiastisk, serviceminded, teknisk lagd og som liker ansvar.

Du vil ha store muligheter for selvstendig arbeid innenfor de områder som interesserer deg da vi prøver å gi ansvar for hvert enkelt fagområde til den som viser stort interesse for akkurat det fagområdet.

Tiltredelse snarest.

Søknad sendes på mail til daglig leder bente@vethus.no.

Du kan også ringe oss på 38010199 eller på vår akuttnummer 95400444.

Søknadsfrist

31.03.2021

Kontaktperson

Bente Dahl

Grim Torv Veterinærhus

Grim Torv 2

4616 Kristiansand