Dyrepleier, AniCura Dyreklinikk Grimstad

AniCura Grimstad har i overkant av 6500 pasienter i året. Vi er seks veterinærer, to dyrepleiere, en hundefysioterapeut, to assistenter og en dyrepleierstudent. Vi er en henvisningsklinikk i fagområdene tenner, øyne og rehabilitering. Grimstad er en hyggelig liten by med fantastiske strender og turområder. Byen er i flere år kåret til Norges beste sommerby.  

Rollen

Som dyrepleier vil arbeidsoppgavene i hovedsak bestå av klinikkarbeid som klargjøring av pasienter og utstyr før operasjoner/tannbehandlinger, anestesiovervåking og noe laboratoriearbeid. I tillegg vil oppgavene være resepsjonsarbeid og salg av for og utstyr.  Klinikken er med i en vaktordning på smådyr, og om det er ønskelig kan det være muligheter for ekstra inntjening på vakter. Arbeidstiden vil være 37,5 timers uke i en turnus med arbeidstid mellom 07:30 og 18:30.

Dette er en 100% fast stiling i Grimstad. 

Hvem er du? 

Vi søker etter en dyrepleier som er faglig ambisiøs, gjerne med spesiell interesse innen odontologi. Du må ha et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere. 

Du har:

  • Noe erfaring fra smådyrklinikk
  • Høyt faglig engasjement
  • Kan jobbe både selvstendig og i team
  • Godt humør

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Tone Ihle Engelskjønn, Daglig leder, tone.engelskjonn@anicura.no. Mobil: 90021423. 

Søknadsfrist

13.10.2020

Kontaktperson

Tone Ihle Engelskjønn

AniCura Dyreklinikk Grimstad

Bergemoveien 21

4886 Grimstad