Svangerskapsvikariat ved Alna dyreklinikk

Alna dyreklinikk søker autorisert dyrepleier eller erfaren assistent til svangerskapsvikariat fra september/oktober 2020 til august 2021. Vi er en klinikk i stadig vekst, så det vil være gode muligheter for forlengelse etter endt vikariat.

Alna dyreklinikk er en veletablert klinikk som nylig har flyttet inn i nye, lyse lokaler på Alna senter. Klinikken er velutstyrt med store konsultasjonsrom, røntgen, ultralyd, laboratorium, gassanestesi, tannrøntgen mm. Vi gjør mye poliklinisk arbeid, men utfører også det meste av tannbehandlinger, bløtvevskirurgi og indremedisinske utredninger. I tillegg til hund og katt har vi mange pasienter som gnagere og kanin. Per i dag jobber det 4 veterinærer, 1 dyrepleier og 4 assistenter ved klinikken.

Vi søker nå deg som er blid og imøtekommende, med dyrepleierutdannelse eller erfaring fra arbeid som assistent ved dyreklinikk, til 80-100% svangerskapsvikariat (stillingsprosent etter ønske). Vi kan tilby en hyggelig arbeidsplass, med spennende og utfordrende dager og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har stort fokus på godt arbeidsmiljø og det er viktig at man skal trives på jobben!

Om dette høres interessant ut kan du sende søknad med CV til henny@alnadyreklinikk.no. Ring oss gjerne på tlf. 98 29 71 83 hvis du har spørsmål om stillingen. Kontaktperson er Henny Hoftun.

Vi håper å høre fra deg!

Søknadsfrist

17.08.2020

Kontaktperson

Henny Hoftun

Alna Dyreklinikk

Strømsveien 245

0668 Oslo