Vi søker en dyrepleier til Aniura region Oslo, avdeling Grünerløkka og avdeling Bygdøy.

AniCura Grünerløkka er en koselig, sentral klinikk som ligger rett ved Sofienberg parken i hjertet av Grünerløkka.  Vi er en stab på to veterinærer og to dyrepleiere. Klinikken er velutstyrt med to konsultasjons rom, laboratorium, røntgen, tannunit og tannrøntgen. Vi driver poliklinikk, har mye tannpasienter og tar enkel bløtevkirurgi.

AniCura Bygdøy er en liten, hyggelig klinikk som ligger sentralt på Bygdøy. Der jobber to veterinærer og en dyrepleier. Klinikken er velutstyrt med blodmaskiner, tannunit, tannrøntgen og operajonsrom. AniCura Bygdøy driver også hjemmebesøk tjeneste som kundene setter veldig stor pris på.

Rollen

Som dyrepleier vil dine ansvarsområder være:

  • resepsjon og salg
  • kjøre anesesti
  • laboratoriearbeid
  • administrasjons oppgaver

Stillingen er delt mellom AniCura Grünerløkka 60% og AniCura Bygdøy 20% 

På Grünerløkka vil det være fordelt på tidlig vakt 07.45-15.45 og sen vakt 10.15-18.15

På Bygdøy er arbeidstiden 10-18.

Stillingen er fast 

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke!

Hvem er du? 

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, er selvstendig men liker også å jobbe i et team.

Du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Du har:

  • erfaring med kundebehandling
  • noe erfaring med anestesi
  • liker og har noe erfaring med salg og kunde kommunikasjon

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er 26.06.20. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt veterinær og klinikksjef Nina Morkemo 

nina.morkemo@anicura.no

https://jobb.anicura.no/jobs/894610-dyrepleier-stilling-pa-anicura-grunerlokka-og-anicura-bygdoy

Søknadsfrist

26.06.2020

Kontaktperson

Nina Morkemo

AniCura Oslo avd. Grünerløkka

Sofienberggt 13b

0551 Oslo