Autorisert dyrepleier, AniCura Dyresykehuset Bergen nord

Om stillingen

AniCura Dyresykehus Bergen Nord søker en autorisert dyrepleier til fast 100% stilling.

Vi har som mål å være et av Norges førende dyresykehus innenfor veterinærmedisin. Vi tilbyr en moderne arbeidsplass med gode fasiliteter på Åsamyrane i Åsane, i tillegg til et sterkt faglig miljø for både veterinærer og dyrepleiere. Vi vet at fremtiden er i kontinuerlig utvikling og forbedring, høy kvalitet er derfor viktig for oss.

Dyresykehuset Bergen Nord mottar henvisninger fra hele landet, både for kirurgiske og indremedisinske utredninger. Dette gir et godt utgangspunkt for personlig utvikling, variasjon og jevnlig spennende utfordringer.

Som dyrepleier vil du blant annet bistå CT-undersøkelser, tannbehandling, røntgenundersøkelse, laboratorie-undersøkelser, anestesi og medisinsk behandling.

Hvem er du?

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Du har:

  • 3-5 års relevant erfaring
  • Du finner det naturlig å lære av egne og andres erfaringer
  • Nysgjerrig og løsningsorientert
  • Naturlig lagspiller
  • Positiv innstilling og god fleksibilitet

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er 28.05.2020. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Gidske Benedicte Andersen, Daglig leder ved AniCura Dyresykehus Bergen Nord, tlf 930 16755, e-post: gidske.andersen@anicura.no

Søknadsfrist

28.05.2020

Kontaktperson

Gidske Benedicte Andersen

AniCura Dyresykehus Bergen Nord

Åsamyrane 82

5116 Ulset