Spennende dyrepleierstilling/klinikkassistentstilling ledig i vakre Molde

Vi søker autorisert dyrepleier til vår klinikk i Molde. Klinikkassistent vil også kunne bli vurdert.

AniCura Molde Dyreklinikk er en moderne og travel smådyrklinikk sentralt beliggende i Molde. Klinikken er sertifisert av Den norske veterinærforening. Vi som ønsker oss en ny kollega er 3 veterinærer, 2 dyrepleiere, 1 assistent, 1 dyrepleierstudent og 1 renholder. 

Rollen

Som dyrepleier vil du få ansvar for oppfølging av både pasienter og eiere. Det vil være en variert arbeidsdag som spenner fra blant annet anestesi, assistering ved operasjoner og undersøkelser, tannrens, resepsjonsarbeid, laboratoriearbeid og hygienearbeid, avhengig av klinikkens behov. 

Du vil få grundig opplæring og innføring i klinikkens rutiner og AniCuras verdier, og vil inngå i et team som har som målsetting å dra lasset sammen og støtte hverandre

Stillingen er fast, 100 %. 

Vi har faste åpningstider med timebestilling mand-fred. Klinikken har ikke vakt.

Hvem er du? 

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Du har:

  • Stå på-vilje

  • Positiv holdning

  • God kommunikasjonsevne

  • Gode samarbeidsevner og omsorg for dine kolleger

  • Evne til selvstendig arbeid og er ditt ansvar bevisst

  • Evne til å takle stress, travle dager og til å prioritere mellom arbeidsoppgaver

  • Faglig interesse og ønske om faglig utvikling

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli vår nye kollega? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her eller på e-post. Søknadsfrist er 01.06.2020. Om du har  spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Monica Folland, daglig leder/veterinær, telefon: 71254420/92048801 eller e-post: monica.folland@anicura.no

Søknadsfrist

01.06.2020

Kontaktperson

Monica Folland

AniCura Molde Dyreklinikk

Julsundvegen 47

6412 Molde