DYREPLEIERE SØKES TIL ANICURA SORTLAND

Om Stillingen

AniCura Sortland er en trivelig og velrenommert klinikk som ligger på Sortland - midt i hjertet av vakre Vesterålen. Klinikken er velutstyrt og vi legger vår stolthet i høy kompetanse, godt utstyrsnivå og et nært forhold til både pasienter og eiere. Vi trives sammen på jobb og hjelper alltid hverandre.

Vår Arbeidsplass

Vi er en middels stor klinikk som tilbyr det meste under vårt tak. Vi tilbyr stor bredde innen medisinsk utredning, kirurgi, odontologi, digital røntgen, lab, ultralyd, fysioterapi og rehabilitering, pelsstell, og salg av fôr og utstyr. Vi er opptatte av høy faglig kompetanse og har fokus på å holde oss oppdaterte innen veterinærmedisin. Vi arbeider hele tiden med dyret i sentrum, med høy standard for pleie og behandling til dyrets beste. Klinikken er åpen alle hverdager på daglig og er ikke med i vaktordning.

Din Profil

Vi søker en autorisert dyrepleier til ett års barselvikariat, og en dyrepleier eller assistent i fast stilling til klinikken vår på Sortland. Begge stillingene er 100%. Her jobber vi i fine lokaler som er godt utstyrt. Hos oss setter vi dyret og kunden i sentrum. Vil du være en del av et spennende og utviklnede arbeidsmiljø? Da syns vi du skal søke jobb hos oss! Du har lyst til å jobbe i et team med stor takhøyde, du har et driv framover, og ambisjon om å ha bred og oppdatert kunnskap. Du er blid, engasjert og bidrar til felleskapet. Her hjelper alle til og vi deler vår kompetanse med hverandre. Du er fleksibel og viser innsats for at pasientene våre skal ha det best mulig når de er i vår omsorg. Vi er i stadig utvikling og ser gjerne at du setter pris på å utvikle deg sammen med arbeidsplassen din.

Vi håper at du har

  • Erfaring fra jobb i dyreklinikk og arbeid med smådyr
  • Ambisjoner innen ett eller flere fagfelt
  • Jobber godt sammen med kollegaer og tar initiativ
  • Gjerne interesse for arbeid i sosiale medier

Søknad og kontakt

Send din søknad på mail til daglig leder Arnbjørg Sverrisdottir.

Mail: arnbjorg.sverrisdottir@anicura.no

Telefon: 76111450

Tiltredelse for fast stilling er medio april, og barselvikariat medio juni. Vi er en tariffbundet klinikk, og har gode lønns- og pensjonsordninger.

Søknadsfrist

31.03.2020

Kontaktperson

Arnbjørg Sverrisdottir

AniCura Sortland

Arons vei 21

8406 Sortland