Dyrepleier søkes til vikariat med mulighet for videre ansettelse

Dyrlegen på Jevnaker søker en dyrepleier til svangerskapsvikariat i 60 – 100% stilling fra 06.04.2020. Vikariatet varer til september 2020 med mulighet for forlengelse og på sikt, fast ansettelse for riktig person.

Dyrlegen på Jevnaker er en veletablert og godt utstyrt smådyrklinikk som holder til i Jevnaker sentrum, 10 min fra Hønefoss og 40 min fra Sandvika. Vi har en god og trivelig kundebase som stadig øker i omfang. Vi har stort fokus på godt arbeidsmiljø, faglig dyktighet og kundeservice. Teamet vårt består av to veterinærer, tre dyrepleiere og en resepsjonist.

Vi har velutstyrte lokaler med bl.a. digitalt tannrøntgen, laboratorium, operasjonsrom med gassnarkose, ultralyd og digitalt røntgen.

Vi søker deg som har lyst til å jobbe i en travel hverdag sammen med et hyggelig team, som er blid, serviceinnstilt og gjerne har noe erfaring fra tidligere klinikkarbeid. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Har du erfaring og/eller interesse for tannbehandling, er du ekstra attraktiv for oss.

Interessert? Send søknad på mail til post@jvet.no.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Eva B. Molstad på tlf: 92621189.

Søknadsfrist 20.01.2020.

Vår hjemmeside: www.jvet.no og du finner oss også på Facebook

Søknadsfrist

20.01.2020

Kontaktperson

Eva B. Molstad

Dyrlegen på Jevnaker

Storgata 15

3520 Jevnaker