Ledig stilling ved ny klinikk for entusiastisk dyrepleier!

Empet AS (tidligere Dyreklinikkene AS) åpner våren 2020 en ny klinikk ved Ullevål i Oslo. Dette blir kjedens 12. klinikk, fra før har vi klinikker på Romerike, i Oslo, Bærum, Larvik og Sarpsborg.

Til den nye klinikken søker vi to autoriserte dyrepleiere i 80-100% fast stilling.

Vi søker deg som har lyst på en spennende og utfordrende jobb i et godt og sosialt arbeidsmiljø. Du er ambisiøs, ansvarsfull og kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. God kundekontakt og et sosialt utadvendt vesen er viktig. Vi tilbyr en spennende jobb der du får gode muligheter til å være med å bygge opp en ny klinikk fra starten av, implementere rutiner og forme din egen hverdag. Vi har god erfaring i å starte klinikker og tidligere etableringer har raskt fått en stabil kundemasse.

Våre klinikker er velutstyrte og har høyt kvalifisert personell. Vi satser tungt på etterutdanning og kursing av våre ansatte, og faglig optimal behandling er vår største ambisjon. Vi ønsker å være en sosial arena for våre ansatte der det skal være gøy å komme på jobb og der en er venner så vel som kollegaer. Kontakten mellom alle avdelingene er god og vi rekvirerer det meste internt.

Klinikken ligger sentralt med god kollektivdekning rett utenfor døren.

Tiltredelse: April/mai 2020

Spørsmål om stillingen kan rettes til Hilde Andgard på tlf 63801580. Søknad sendes pr e-post til hilde@smadyrakutten.no

Søknadsfrist 17.11.19.

Søknadsfrist

17.11.2019

Kontaktperson

Hilde Andgard

Empet AS

Strømsveien 163

1466 Lillestrøm

Tlf. 63801580

hilde@smadyrakutten.no