Vi søker dyrepleier til våre avdelinger i Tromsø!

Vi søker en allsidig og faglig engasjert dyrepleier til fast stilling i Tromsø. Hvis du liker varierte arbeidsoppgaver, litt tempo, og vokser med utfordringer- så kanskje det er deg vi leter etter?

AniCura Tromsø består av regionssykehuset AniCura Dyresykehuset Tromsø - som tilbyr spesialisttjenester og fungerer som henvisningsklinikk for Nord-Norge, samt flere mindre avdelinger. Vi søker nå en autorisert dyrepleier til deltagelse i vårt tverrfaglige team.

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker med spesialisering innen smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin.

AniCura Region Nord ble opprettet i 2017, og inkluderer seks klinikker i Nord-Norge. Tanken bak storsatsingen var å styrke tilgjengeligheten og utviklingen av avansert veterinærmedisin i regionen. Utover avdelingene i Tromsø inkluderer Region Nord AniCura Sortland, AniCura Harstad og AniCura Finnsnes.

Vi søker en autorisert dyrepleier i 100% fast stilling, som er allsidig og faglig engasjert.

Stillingen vil inngå som en del av vårt tverrfaglige team der man jobber side om side med både veterinærer, andre dyrepleiere og assistenter. Per i dag består AniCura Tromsø av seks veterinærer, og 12 dyrepleiere / assistenter / andre medarbeidere.

Arbeidsoppgavene er varierte, og inkluderer blant annet mottak, observasjon, oppfølging og behandling av hospitaliserte pasienter, medisinering og anestesiovervåkning, laboratoriearbeid, bistand til veterinærene, tannbehandling, billeddiagnostikk, samt salg og kundeservice.

Dersom du har interesseområder du brenner for, vil vi gjerne støtte opp om disse i form av mer spesialiserte arbeidsoppgaver eller tilpasset kompetanseheving.

Vi ønsker deg som:

  • Setter faglig og personlig utvikling høyt.

  • Liker å ta ansvar, og arbeide både selvstendig og i team.

  • Reflekterer AniCuras verdier.

  • Har gode kommunikasjonsevner, og en fleksibel holdning.

  • Personlig egnethet vil vektlegges.

Vi tilbyr:

  • Kompetanseheving gjennom erfaring og ferdighetsutvikling i et spennende arbeidsmiljø.

  • Individuelt tilpassede muligheter for kursing og videreutdanning.

  • Mulighet for deltakelse i vaktordning.

Klikk her for å søke!

Søknadsfrist

27.10.2019

Kontaktperson

Berit Stensgård / Vigdis Børset Rædergård

AniCura tromsø

Stakkevollvegen 14

9010 Tromsø