Veterinærsenteret Fauske AS søker dyrepleier

Tittel: Dyrepleier

Stillingstype: 1 års vikariat med mulighet for forlengelse

Søknadsfrist: 01.10.2019

 

Veterinærsenteret Fauske AS trenger en ekstra hånd i forbindelse med en permisjon. Oppstart ca. desember 2019 og varighet til januar 2021, men gode muligheter for forlengelse for den rette personen. Oppstartstidpunkt er fleksibelt og sisteårs studenter oppfordres til å søke.

På klinikken jobber det per i dag 5 veterinærer, 2 sykepleiere og en dyrepleier. Vi er navet i veterinærtjenestene som tilbys i Indre-Salten. Det er gode muligheter for faglig utvikling ettersom vi legger vekt på at alle skal opparbeide seg allsidige ferdigheter.

Hvis du lurer på hvorfor du skal komme akkurat til oss, kan vi foreslå noen argumenter her:

  • en liten klinikk med allsidige arbeidsoppgaver og varierte kasus er en ypperlig plass å starte yrkeskarrieren og gir gode utviklingsmuligheter
  • du inngår i et felleskap hvor vi samarbeider om pasientene, men samtidig vil du kunne jobbe selvstendig
  • stabil og positiv kundekrets med godt nordnorsk gemytt
  • meget godt arbeidsmiljø med høy trivsel og godt samarbeid.
  • lønn over tariff og ryddige arbeidsforhold

Vi har funksjonelle lokaler, er «normalt» utstyrt og setter kunden og pasientene i sentrum. Klinikken har flotte norske omgivelser med fantastiske muligheter for friluftsliv og utendørsaktiviteter. Lønn etter avtale.

Fauske ligger omtrent midt i Nordland. Her er i underkant av 10 000 innbyggere. Det tar ca. 50 minutter til Bodø og flyplass.

Om deg: Uansett om du erfaren eller nyutdanna, så er det viktigste at du kommer inn i arbeidsfellesskapet vårt med godt humør og fleksibilitet. Du må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Noe mer du lurer på? Da ringer du til daglig leder Trine Brændmo, 480 37 816, eller sender e-post til trinesbr@yahoo.no.

Send søknaden din til post@vetsenteret.no så fort som mulig fordi vi vurderer søkerne fortløpende. Siste mulighet er 1.oktober. Vi ønsker at søknadene er vedlagt kopi av norsk autorisasjonen eller studentbevis, samt at referanser er oppgitt. Vitnemål og attester trenger kun sendes ved forespørsel.

Søknadsfrist

01.10.2019

Kontaktperson

Trine Brændmo

Veterinærsenteret Fauske

Eliasbakken 9

8200 Fauske