Er du vår nye Dyrepleier? (100% fast stilling)

Vi ved Larvik smådyrklinikk søker et nytt medlem til vår fine stab! Vi liker positive og glade mennesker og vi har stor tro på at gleden vi har på jobb, smitter over på kundene våre og gir både de to og firbente gode opplevelser hos oss.

Larvik smådyrklinikk ligger på Østre Halsen i Larvik. Vi startet opp i august 2015, og har opparbeidet oss et godt kundegrunnlag. For øyeblikket er vi 3 veterinærer, 2 dyrepleiere og 2 dyrepleierstudenter. Klinikken er velutstyrt. Vi har egen lab der vi kjører det meste av blod- og urinprøver, vi har røntgen, tannrøntgen, ultralyd og gassanestesi. Vi har stort fokus på å levere tjenester av høy faglig kvalitet og yte god service.

På klinikken har vi et godt arbeidsmiljø. Det er sosialt, hektisk, lærerikt og inspirerende. Vi har fokus på å hjelpe hverandre og å dra lasset i samme retning. Alle medspillere har en like viktig plass i teamet for at vi skal kunne levere de tjenestene vi gjør!

Vi søker deg som:

  • Er autorisert dyrepleier
  • Byr på deg selv, inspirerer og sprer glede blant kunder og kolleger
  • Faglig dyktig og ønsker å utvikle deg videre
  • Liker å ha en travel og hektisk hverdag
  • Er fleksibel og god på å samarbeide
  • Tar ansvar og ser løsninger
  • Er samvittighetsfull, og er glad i jobben din

Vi kan tilby 100% fast stilling, konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og gode vilkår for faglig vekst og utvikling.

Søknadsfrist er 15.08.2019. Intervjuer og eventuell ansettelse foretas fortløpende. Tiltredelse snarest.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved å kontakte daglig leder Jeanette K. Gulliksen på telefon 976 11 338. Ta gjerne en titt på hjemmesiden vår, www.larviksmaadyrklinikk.no

Søknad med CV og referanser sendes på mail til jeanette@larviksmaadyrklinikk.no

Søknadsfrist

15.08.2019

Kontaktperson

Jeanette K. Gulliksen

Larvik Smådyrklinikk

Gloppeskogen 20A

3260 Larvik