Dyrepleier/assistent søkes til svangerskapsvikariat ved Alna Dyreklinikk

Ser du etter jobb på smådyrsklinikk i Oslo? Vi søker en dyrepleier/assistent som kan jobbe 80-100% i et år. Det er mulighet for forlengelse av stillingen fordi vi vil utvide lokalene til klinikken høsten 2019.

Alna Dyreklinikk er en hyggelig og personlig klinikk med trivelige veterinærer og klinikkassistenter. Siden vi er i vekst, har vi de seneste årene investert i ny blodanalysemaskin, nytt digitalrøntgen og nytt ultralydapparat. I tillegg til hund og katt, har vi også mange pasienter som kanin og gnagere. Klinikken er poliklinisk, men vi utfører også daglig bløtvevsoperasjoner og tannbehandlinger. Det vil være mye ansvar og stort potensiale for personlig og faglig utvikling.

Vi ser etter en person som er initiativrik, positiv, ansvarsfull og som kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. Det er en stor fordel om du har interesse for anestesi og/eller tannbehandling.

Søknadsfrist: 15.08.2019, søkere vil bli vurdert fortløpende.

Tiltredelse: 01.09.2019 eller etter avtale.

Søknad med CV kan sendes til evalinn@alnadyreklinikk.no. Ring oss gjerne på tlf. 98 29 71 83 hvis du har spørsmål om stillingen. Kontaktperson er Evalinn Pedersen. Vi håper å høre fra deg!

Søknadsfrist

15.08.2019

Kontaktperson

Evalinn Pedersen

Alna Dyreklinikk

Strømsveien 245

0668 Oslo