Sentrum Dyreklinikk Lillehammer/Gausdal søker dyrepleier/assistent til 100 % svangerskapsvikariat.

Sentrum Dyreklinikk har klinikker i Lillehammer, Gausdal og Otta. Avdelingen på Lillehammer er en velutrustet klinikk som ligger sentralt i byen, og som mottar pasienter fra mjøsregionen og Gudbrandsdalen. Vi har høye ambisjoner for dyrene så vel som for arbeidsmiljøet. Vi har bla. digitalrøntgen, blodlab, samt gassnarkose/monitorering på både operasjonssal og tannrom.

Hos oss vil du være del av et hyggelig team med veterinærer og autoriserte dyrepleiere, og vi anser oss selv som en trivelig gjeng å jobbe med. Vi verdsetter egenskaper som selvstendighet, faglig nysgjerrighet, positivitet og engasjement, og vi anser evne til god kommunikasjon med både eiere og medarbeidere som meget viktig. Om du setter pris på friluftsliv er Lillehammer det perfekte utgangspunkt for fritidsaktiviteter.

Sentrum Dyreklinikk Lillehammer er sertifisert av Den norske veterinærforening. Klinikken deltar også i Mjøsvakta (www.mjosvakta.com) som tilbyr et akuttilbud utenfor åpningstid. Deltakelse i vakt kan diskuteres.

I tillegg til vår avdeling på Lillehammer vil det også bli aktuelt å jobbe noe på vår avdeling i Gausdal, som er et kvarters kjøretur fra Lillehammer. 

Tidsperiode: Oppstart ca 01.09.19 til ca 15.08.20

Søknadsfrist: 01.08.19 (kandidater vurderes fortløpende)

Nyutdannede motiveres også til å søke!

Les mer om oss på www.sentrum-dyreklinikk.no eller på Facebook: Sentrum Dyreklinikk Lillehammer/Sentrum Dyreklinikk Gausdal

Søknad/CV eller spørsmål rettes

Frederik Løland Dolva

frederik@dyr.no 

tlf. 936 29228

Søknadsfrist

01.08.2019

Kontaktperson

Frederik Løland Dolva

Sentrum Dyreklinikk

Børresens veg 4

2615 Lillehammer