Autorisert Dyrepleier søkes til Allvet Dyresykehus i Alta - Finnmark

Allvet Dyresykehus tilbyr nå en spennende ett års vikariat i 100 % stilling som dyrepleier fra og med 15.juli 2019, samt en 4 ukers vikar stilling fra og med samme dato. Det er store muligheter for fast stilling og vedkommende kommer til å få en viktig administrativ rolle i lag med ledelsen. Vår avdeling i Alta er den største avdeling av våre tre avdelinger. Klinikken som dyrepleier skal jobbe i, er moderne og vel utstyrt. Vi er lokalisert sentralt i Alta noen minutter fra flyplassen.

Vi søker en autorisert dyrepleier som kan tenkt seg å jobbe i vakre Finnmark med snarlig tiltredelse. Vi søker etter en engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende person, som har gode evner til å jobbe selvstendig og strukturert. Vedkommende må trives i en hektisk hverdag med håndtering av kunder og pasienter. Vi søker etter en dyrepleier som har erfaring med å bistå veterinæren både før, under og etter operasjoner, samt bistå veterinæren i poliklinikk.

Vi tilbyr: 

Fast 100% stilling i Alta, men med mulighet til å jobbe i våre andre klinikker etter behov Variert og spennende hverdag med trivelige kunder og kollegaer Gode betingelser og gode utviklingsmuligheter med faglig påfyll.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter autorisert dyrepleier med gode norskkunnskaper, helst med noen års arbeidserfaring som ønsker å prøve noe nytt.

Personen må være motivert og trives i en hektisk hverdag, samtidig flink å yte god service.  

Du gjør oss glad dersom vi hører fra deg snarest.

Vi er behjelpelig med å finne boplass.

Søknadsfrist: 15.08.2019 , søkere vil bli forløpende vurdert før søknadsfristen er gått ut.

Søknad og CV sendes til lederallvet@gmail.com

Ved spørsmål; kontakt Tina Hætta på tlf; 908 84 805

Tiltredelse: etter avtale.

Søknadsfrist

15.08.2019

Kontaktperson

Tina Hætta

Allvet Dyresykehus

Altaveien 281

9515 Alta