VeteriNærDeg smådyrsklinikk på Vøyenenga, Bærum søker dyrepleier/ klinikkassistent i 100% svangerskapsvikariat fra august 2019

Vi har ledig svangerskapsvikariat som dyrepleier fra august 2019. Ønskelig oppstart er i begynnelsen/midten av august.

Vi søker helst en ferdig utdannet dyrepleier eller en klinikkassistent med noe erfaring. Klinikken er i vekst så for den rette personen kan det absolutt være mulig med fortsettelse etter endt vikariat.

Klinikken ligger på Vøyenenga i Bærum, med gode kollektivmuligheter. Vi har også parkering i innendørs kjeller til de ansatte.

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser, veldig godt arbeidsmiljø med mye god latter og ikke minst faglig støtte. Klinikken er godt utrustet med røntgen, tannrøntgen, ultralyd og operasjonssal. Vi utfører mye tannbehandlinger på klinikken og en del kirurgi, så er du glad i anestesi og tenner så er det et stort pluss, men ingen must. Vi har også fôrsalg og noe salg av leker med mer i butikken. Arbeidsoppgavene er varierte, og vi jobber i et team hvor alle deltar.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål angående stillingen så ikke nøl med å ta kontakt med enten Linn eller Kjersti på tlf 67106720 / vet@veterinaerdeg.no

Søknad og CV kan sendes til vet@veterinaerdeg.no

Søknadsfrist 15 april, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Søknadsfrist

15.04.2019

Kontaktperson

Linn eller Kjersti

VeteriNærDeg

Vøyengtunet 5

1339 Vøyenenga