AniCura Vennesla Dyreklinikk søker dyrepleier

Vi søker en autorisert dyrepleier til vår klinikk i Vennesla like nord for Kristiansand i et 100% vikariat med mulighet for forlengelse, oppstart ca. 1. juli.

AniCura Vennesla er en velutstyrt og moderne klinikk som ligger i helt nye lokaler i Vennesla sentrum. Vi er tre veterinærer, tre dyrepleiere og to resepsjonister som har et svært godt arbeidsmiljø. Vi er både en førstelinjeklinikk, og vi tar imot henvisninger fra hele Sørlandet spesielt innen kardiologi og ultralyddiagnostikk.

Som dyrepleier med ansvar for anestesi og tannbehandlinger vil dine ansvarsområder være:

  • Anestesi
  • Tannbehandlinger
  • Varebestillinger og varebeholdning av engangsutstyr
  • Oppfølging av inneliggende pasienter
  • Noe resepsjonsarbeid

Klinikken har fast turnus uten vakt eller helgearbeid.

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Vi søker fortrinnsvis en dyrepleier med noe erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er 20.03.19. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Kirsti Bjørndal, e-post: kirsti.bjorndal@anicura.no

Søknadsfrist

20.03.2019

Kontaktperson

Kirsti Bjørndal

AniCura Vennesla Dyreklinikk

Torsbyvegen 5

4700 Vennesla