Dyrepleier/klinikkassistent søkes til fast stilling ved Ranheim Dyreklinikk.

Ranheim Dyreklinikk er en ren smådyrklinikk for hund og katt, beliggende i Trondheim, Norge. Trondheim er en av Norges største byer, med både urbane tilbud og gode muligheter for friluftsliv på sjø og land. Vi trenger nå flere engasjerte medarbeidere som vil være med på å forme klinikkens innhold og egen arbeidsplass.

Klinikksjefen er eneste godkjente spesialist veterinær innen spesialiteten «smådyrsykdommer – hund og katt» i Trondheimsregionen/Trøndelag, og har fra før mange års erfaring med smådyrklinikkdrift.

Vi har 410 kvadratmeter med klinikkbygg, med lettvint atkomst både med bil og buss. Klinikklokalene er nyoppussede og flotte, med velfungerende romløsninger, stor operasjonssal og pre-operasjonsrom, samt adskilte avdelinger for hund og katt og rehabiliteringsavdeling med vanntredemølle under oppbygging.

Klinikken er velutstyrt med bl.a. laboratorium, digital røntgen, tannavdeling med digital tannrøntgen samt utstyr for kikkhullskirurgi, beinkirurgi og ultralydundersøkelser, og vi har egen autorisert øyelyser og sertifisert rehabiliteringsterapeut.

Vi søker etter en positiv og serviceinnstilt medarbeider som er innstilt på å jobbe nøyaktig og selvstendig, og med et ønske om å tilby et godt dyrehelsetilbud i team med resten av våre medarbeidere.

Anestesi, herunder gassanestesi, vil være en viktig del av vår hverdag, og det er ønskelig med erfaring innen fagfeltet, men ingen absolutt betingelse.

Vi har generelt spennende dager, og du må påregne en allsidig arbeidshverdag med et bredt spekter av gjøremål der det er viktig å være serviceinnstilt, effektiv og løsningsorientert. Det vil i det daglige klinikkarbeidet ligge muligheter til egen faglig utvikling, og målrettet etterutdanning vil bli satt i system.

Stillingens ansvarsområder vil bli satt ut fra søkerens kvalifikasjoner og klinikkens behov.

Vi har 7% pensjonsinnskudd og stillingen avlønnes generelt minst etter tariff, men vi kan tilby mer for søker med den rette kompetansen og de rette kvalifikasjonene.

Søknad med CV sendes til klinikksjef Anne Mette Knutsen på anne.mette@ranheimdyreklinikk.no innen 17. februar 2019.

Søknader vil bli løpende vurdert, og kan bli besatt før søknadsfristen, med tiltredelse etter nærmere avtale.

Se mer av klinikken på våre nettsider https://ranheimdyreklinikk.no/

Søknadsfrist

17.02.2019

Kontaktperson

Anne Mette Knutsen

Ranheim Dyreklinikk

Vikelvfaret 4

7054 Ranheim