Gode Betingelser hos Evidensia Oslo Dyresykehus

Tjen fra kr 400.000- 500.000 ++ årlig som dyrepleier deltagende i vaktordning. Tariff inkludert UB-tillegg.

Autoriserte dyrepleiere og erfarne klinikkassistenter – heltid, søkes til Evidensia Oslo Dyresykehus.

Evidensia Oslo Dyresykehus opplever stor økt pågang av pasienter og vi må styrke vår bemanning på vakt. Sykehuset investerer betydelig i nytt utstyr og personal, og ser en spennende fremtid i møte. Har du lyst til å være med på denne reisen?

Evidensia Oslo Dyresykehus utvider bemanningen og vi har nå 2 ledige stillinger som inkluderer dag-, kveld-, natte og helgevakter. Vi søker autoriserte dyrepleiere eller klinikkassistenter med signifikant tidligere erfaring fra dyresykehus.

Evidensia er en av Europas kvalitetsledende dyrehelsekjeder. Vi gjør hverandre gode – det er filosofien og grunntanken i Evidensia. Den virkelige styrken i Evidensia er menneskene bak navnet vårt. Alle våre medarbeidere har en ting til felles: de brenner for dyrenes beste.

Evidensia Oslo Dyresykehus er et stort, døgnbemannet sykehus for hund og katt. Vi er 23 veterinærer, 16 dyrepleiere / assistenter i fulltidsstilling, 25 assistenter i deltidsstillinger og et varierende antall praktikanter? Vi har oppstalling og alltid åpen akuttvakt med veterinær.

Arbeidsmiljøet er godt, sosialt, hektisk, lærerikt og inspirerende. Vi vil veldig gjerne ha flere flinke medarbeidere hos oss.

Evidensia Oslo Dyresykehus ligger lett tilgjengelig på Ensjø, med T-bane og buss- forbindelser rett ved klinikken. Kun 8 minutter fra Nasjonalteateret!!

Søknader vurderes fortløpende, tiltredelse så snarlig som mulig.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved å kontakte veterinær Jorun Løvli eller Cecilie B. M. Røssum på 22683500 eller på mobil 48494216. Du kan også lese mer om Evidensia Oslo Dyresykehus på https://evidensia.no/klinikk/evidensia-oslo-dyresykehus/

Søknad med CV, kopier av vitnemål og attester sendes på mail til jorun.lovli@evidensia.no

Søknadsfrist

31.03.2019

Kontaktperson

Jorun Løvli / Cecilie B. M. Røssum

Evidensia Oslo Dyresykehus

Ensjøveien 14

0655 Oslo