Autoriserte dyrepleiere og erfarne klinikkassistenter – heltid, søkes til Evidensia Oslo dyresykehus

Ønsker du en spennende og lærerik jobb på et av Norges største dyresykehus? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Evidensia Oslo dyresykehus utvider bemanningen og vi har nå flere ledige heltidsstillinger for autoriserte dyrepleiere eller klinikkassistenter med signifikant tidligere erfaring fra dyresykehus.

Evidensia er en av Europas kvalitetsledende dyrehelsekjeder. Sammen er vi sterke – det er den enkle tanken bak Evidensia. Den virkelige styrken i Evidensia er menneskene bak navnet vårt. Alle våre medarbeidere har en ting til felles: de brenner for dyrenes beste.

Evidensia Oslo dyresykehus er et stort, døgnbemannet sykehus for hund og katt. Vi er 20 veterinærer, 16 dyrepleiere / assistenter i fulltidsstilling, 25 assistenter i deltidsstilling og et varierende antall praktikanter. Vi har oppstalling og alltid åpen akuttvakt med veterinær.

Arbeidsmiljøet er godt, sosialt, hektisk, lærerikt og inspirerende. Vi vil veldig gjerne ha flere flinke medarbeidere hos oss.

Søknader vurderes fortløpende, tiltredelse så snarlig som mulig.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved å kontakte veterinær Jorun Løvli eller Cecilie B. M. Røssum på 22683500 eller på mobil 48494216. Du kan også lese mer om Evidensia Oslo dyresykehus på https://evidensia.no/klinikk/evidensia-oslo-dyresykehus/

Søknad med CV, kopier av vitnemål og attester sendes på mail til jorun.lovli@evidensia.no

Søknadsfrist

31.03.2019

Kontaktperson

Jorun Løvli / Cecilie B. M. Røssum

Evidensia Oslo Dyresykehus

Ensjøveien 14

0655 Oslo