Jessheim Dyreklinikk søker dyrepleier

Vi på Jessheim Dyreklinikk søker etter en dyrepleier til teamet vårt! Stillingen er et ettårig vikariat, 80-100% og med gode muligheter for videre engasjement.

Klinikken er en moderne og velutstyrt smådyrsklinikk hvor vi utfører det aller meste innen diagnostikk og behandling. Vi tar også imot henvisninger innen flere ulike fagområder.

Klinikken er sertifisert av Den norske veterinærforening. Hverdagen hos oss er hektisk, varierende og morsom. Vi har flere dyrepleiere med spesialkompetanse innen ulike fagfelt, deriblant anestesi og fysioterapi. Vi er i dag 7 veterinærer og 9 dyrepleiere/assistenter. Vi har et flott arbeidsmiljø og veterinærer og dyrepleiere/assistenter samarbeider veldig godt.

Vi er den eneste klinikken på Øvre Romerike som også tilbyr akuttvakt for smådyr på helg og natt. Her er det med andre ord mye spennende å få være med på.

Klinikken ligger midt i Jessheim sentrum, rett ved togstasjonen. Vi er kun en 20 minutters biltur fra Oslo og toget bruker 35 min.

Vi ønsker oss en person som er faglig engasjert, blid og pliktoppfyllende. Personen må kunne jobbe selvstendig så vel som i team.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad og CV kan sendes til elo@jessheimdyrkelinikk.no.

Har du spørsmål angående stillingen kan du ta kontakt med Elin Lajord Oppegård på tlf. 63971825.

Søknadsfrist

28.10.2018

Kontaktperson

Elin Lajord Oppegård

Jessheim Dyreklinikk

Dampsagalléen 4A

2050 Jessheim