Vikariat som dyrepleier i vakre Finnmark

Alta Dyreklinikk har et ledig års vikariat som dyrepleier fra 1. januar til 31. desember 2019. Arbeidstid er dagtid, og ingen vakt.

Vi er en veletablert og godt utstyrt klinikk i Nordlysbyen Alta. Her jobber det 2 dyrepleiere, 1 resepsjonist og 6 veterinærer. Vi kan tilby en variert arbeidsdag med pasienter fra Alta, resten av Finnmark og Nord-Troms. Hit kommer hovedsakelig katter og hunder, men også fugl, gnagere og andre smådyr.

Konkurransedyktig lønn etter avtale, erfaring og kompetanse.

Alta er en ung by, men har en historie som strekker seg 10 000 år tilbake i tid. Her er vi 20 000 innbyggere pluss en god del tilreisende skoleelever og studenter. Vi har en svært ung befolkning, en av landets yngste. Derfor er kommunen også fylt av byggeaktivitet, kreative uttrykk og fremtidstro. Alta er et utdannings- og kommunikasjonssenter med blant annet universitet og stamflyplass. Langt nord -ja, men kort vei: Oslo - to timer, Tromsø - en halv time, Russland /Sverige/Finland - en "liten" tur over vidda. Alta er et eldorado for tur- og friluftsglade mennesker, og byr på masse forskjellig natur fra fjelltopper til langstrakte vidder og sjø. «Vinterens vakreste eventyr», Finnmarksløpet er noe som er verdt å få med seg. Det har start og målgang midt i Alta sentrum, og skaper en helt spesiell stemning i byen.

Vi minner om statlig nedskriving av studielån i Statens lånekasse med 10% pr. år inntil kr. 25.000,- samt særskilt skattefradrag og forhøyet barnetrygd for arbeidstakere i Finnmark.

For spørsmål om vikariatet vennligst ta kontakt med daglig leder Heidrun Roksvåg Sandve på telefon 95144452 eller pr e-post: heidrun@altadyreklinikk.no. Søknader sendes til heidrun@altadyreklinikk.no

Søknadsfrist: 1. november 2018

Søknadsfrist

01.11.2018

Kontaktperson

Heidrun Roksvåg Sandve

Alta Dyreklinikk

Altahøyden 2

9513 Alta