Aktiv Dyreklinikk Nittedal søker dyrepleier/klinikkassistent i 80-100 % stilling.

På grunn av endringer i stillingsdelene til noen av assistentene og en jevnt økende arbeidsmengde ønsker vi en ny dyrepleier/klinikkassistent med i staben. Klinikken er velutstyrt, har flere felt med spesialkompetanse og jobber for kontinuerlig utvikling slik at vi kan tilby våre kunder den beste behandling. Klinikken har ved siden av tradisjonell klinikkdrift et integrert senter for sportsmedisin og rehabilitering med blant annet vanntredemølle. Vi har også kiropraktikk, akupunktur og laserbehandling som en integrert del av behandlingstilbudet.

Som dyrepleier/klinikkassistent hos oss vil du få en variert arbeidsdag med mulighet til å påvirke arbeidsoppgaver i ønsket retning. I tillegg til assistentjobb ved behandling og operasjoner, har vi en stor butikkdel med nettbutikk og tilbyr klipp og stell. Vi trenger deg som ønsker et hektisk og positivt arbeidsmiljø, er naturlig hjelpsom og har evne til å jobbe selvstendig.

Har du spørsmål om oss og arbeidsoppgaver er du velkommen til å ta kontakt. Stillingsstørrelse og lønn etter ønske og kvalifikasjoner. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Søknadsfrist: Snarest, søkere vil bli vurdert fortløpende.

For henvendelser, ring Signe 92 81 54 81. Søknad sendes til signe@aktivet.no

hjemmeside: www.aktivet.no

Søknadsfrist

09.10.2018

Kontaktperson

Signe Lund Kleppe

Aktiv Dyreklinikk Nittedal

Ånebyveien 19

1484 Hakadal