Dyrepleier/ klinikkassistent ved Holmestrand Dyreklinikk

Dyrepleier/ klinikkassistent ved Holmestrand Dyreklinikk, din nye arbeidsplass ?

Holmestrand Dyreklinikk er en mellomstor klinikk beliggende i Vestfold. Vi er et team på 7-8 personer, bestående av dyrepleiere, assistenter og veterinærer. Hverdagen vår byr på varierte arbeidsoppgaver i en travelt og hyggelig miljø. Vi har en flott kundegruppe og et godt arbeidsmiljø.

Vi tror at kunnskap, omsorg og kommunikasjon er kjernen i god veterinærmedisin. Derfor ønsker vi å levere profesjonelle tjenester med høy faglig kvalitet. Lytte til våre kunders behov, og gi dem god veiledning under veis. Samt at vi ønsker å gi pasientene våre god omsorg i en vennlig og avslappet atmosfære, slik at både dyr og eiere føler seg trygge.

Vår visjon er ”Trygghet og livskvalitet”

Vi tilbyr polikliniske tjenester, indremedisin, bløtvevskirurgi, tannbehandling, røntgen, ultralyd, in house-lab og salg av fôr og pleieprodukter.

Nå ønsker vi å utvide var stab. Vi søker derfor etter en autorisert dyrepleier, eller en klinikkassistent. Du liker varierte arbeidsoppgaver, og du liker å holde deg oppdatert faglig. Erfaring med anestesi, eller et ønske om kompetanse innen feltet er et absolutt pluss.

Det er ønskelig med fulltidsstilling, hvor i første omgang 50% fast stilling, samt 50% vikariat grunnet foreldre permisjon. Dersom ønskelig det kan være åpning for redusert stilling.

Tiltredelse og lønn etter avtale.

For mer informasjon om stillingen kontakt Berit på tlf 920 66 556, eller mail berit@holmestrand-dyreklinikk.no

Søknad med CV og referanser sendes berit@holmestrand-dyreklinikk.no

Søknadsfrist 25 august. Søknader vil bli løpende vurdert.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist

25.08.2018

Kontaktperson

Berit Sørebø

Holmestrand Dyreklinikk

Hvittingfossveien 117

3085 Holmestrand