AniCura Tromsø søker dyrepleier med spesiell interesse for katt og engasjement og driv til å være med å starte og utvikle en helt ny katteklinikk.

AniCura Tromsø planlegger oppstart av egen katteklinikk, Norges eneste av slaget. Stillingen er rettet mot denne, men vil også innebære arbeid ved AniCura Dyresykehuset Tromsø, spesielt i planleggingsfasen. Vi søker en dyrepleier med spesielt engasjement og interesse for katt, og for å være med å planlegge og utvikle en egen katteklinikk i Tromsø. Her kan du få være med på å skape noe helt nytt! Vi satser på et spesialisert tilbud, og vil planlegge klinikken mot sertifisering som «Cat friendly clinic gold». Kompetanse og erfaring innenfor området er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Stillingen er ledig fra 1. august/så raskt som mulig

Her i AniCura Tromsø er vi en flott gjeng med veterinærer, dyrepleiere, assistenter og resepsjonister. Vi er opptatt av god lagånd, sterk faglig utvikling og stor omsorg for pasienter og dyreeiere. Dyresykehuset er sentralt i AniCuras Region Nord, som også inkluderer AniCura Harstad, Sortland og Finnsnes, et spennende og nytt samarbeid for økt fagkompetanse og samarbeid i Nord-Norge. Sykehuset er henvisningssykehus for hele regionen og sertifisert av DNV. Vi har velutstyrte, moderne lokaler, med CT, ultralyd, endoskopi og en avansert kirurgisk avdeling. Andre satsningsområder på sykehuset er reproduksjon og tenner. Vi er svært opptatt av videreutvikling av alt personale, og ønsker at alle skal utvikles og ha sitt spesialområde med det det innebærer av etterutdanning.

Stilingen er en 100% fast stilling. Vi betaler lønn etter avtale, kompetanse og erfaring vektlegges.

Søknadsfrist 20. september

Tromsø er en av Norges vakreste byer og byr på spektakulær natur kun et steinkast fra sentrum. Vi har fantastisk toppturterreng og bor i et eldorado for turglade friluftsmennesker. På den kulturelle og gastronomiske scenen har Nordens Paris også mye spennende å by på. Vi lever godt i Tromsø!

For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Bente Akselsen på mobil +47 911 93 991. Alle søknader kan sendes via e-post til bente.akselsen@anicura.no.

AniCura er en ledende veterinærkjede innen avansert veterinæromsorg for hunder, katter og andre kjæledyr. Vi har meget høy kompetanse og moderne og avansert medisinsk utstyr. AniCura er representert i 7 europeiske land og har over 500 ansatte her i Norge.

Søknadsfrist

20.09.2018

Kontaktperson

Bente Akselsen

AniCura Dyresykehuset Tromsø

Stakkevollvegen 14A

9010 Tromsø