LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER OG ASSISTENT

Sveberg Dyrehospital ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten i 2011 har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, bildediagnostikk og rehabilitering og fysioterapi. Vi tilbyr også kiropraktikk. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein- og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm.

Per i dag sysselsetter klinikken tre veterinærer, fire autoriserte dyrepleiere, hvorav en i all hovedsak jobber med fysioterapi, tre klinikkassistenter og en vaktmester. På grunn av stadig økende oppdragsmengde søker vi nå etter både dyrepleier og assistent i fast stilling.

LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER OG ASSISTENT

  • Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsdager?
  • Ønsker du mulighet til å utvikle deg faglig ved deltakelse på kurs og etterutdanning?
  • Synes du kontakten med dyreeiere og god service er en viktig del av arbeidet?
  • Ønsker du å jobbe i en klinikk som er i stadig utvikling og ekspansjon?

Kvalifikasjoner

Vi søker autorisert dyrepleier, gjerne med erfaring fra arbeid i smådyrklinikk, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Erfaring med, eller interesse for tannpleie, fysioterapi og laboratoriearbeid er en fordel.

Vi søker assistent til variert arbeid i klinikken. Resepsjonsarbeid, renhold og assistanse av veterinær/dyrepleier vil være noen av oppgavene. Du har fortrinnsvis erfaring med kundebehandling og salg og må være komfortabel med håndtering av dyr, samt ha god ordenssans.

Da vår rehabiliteringsavdeling er i stadig vekst er det en stor fordel om søker har interesse for, og gjerne utdanning innenfor, rehabilitering og fysioterapi. For rett søker er det meget gode muligheter for å kunne få utvikle seg innenfor dette fagfeltet. Arbeid på fysioterapiavdelingen er i hovedsak tiltenkt dyrepleierstillingen, men kan være aktuelt for assistent med omfattende erfaring og utdannelse innenfor feltet. For begge stillingene er det et krav at søker må beherske norsk (eller svensk) godt både skriftlig og muntlig.

Egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. Du ønsker å være med på å utvikle klinikken videre.

Vi tilbyr

Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Alle ansatte vil få mulighet til å delta på kurs og etterutdanning. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger over minstelønnssatsene i tariffen, samt har egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Stillingsprosent dyrepleier 80-100%. Stillingsprosent assistent 50-100%. Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist 15. juni. Søknader vil vurderes forløpende, og ansettelser vil kunne gjøres før søknadsfristen.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med personalansvarlig Hanne Fiskå på sjefdpl@svebergdyrehospital.no.

Søknad med CV og referanser sendes til sjefdpl@svebergdyrehospital.no.

Søknadsfrist

15.06.2018

Kontaktperson

Hanne Fiskå

Sveberg Dyrehospital

Stavsjøvegen 21

7550 Hommelvik