Er du vår nye dyrepleier ved AniCura Dyresykehus Oslo?

Vi kan nå tilby en spennende stilling som dyrepleier ved vårt dyresykehus i Oslo. Gjennom vår spisskompetanse innen flere fagområder, høye etiske standard og internasjonale nettverk er vi et sentralt henvisningssykehus på Østlandet. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle, styrke og videreutdanne alle våre medarbeidere. Vi tar imot henvisinger og akutte pasienter fra hele Norge og utfører det meste av avansert veterinærmedisinsk behandling.

Kvalifikasjoner og verdier

Vi søker etter deg som brenner for dyrepleierfaget. Du må være glad i kundebehandling, ha evnen til å kommunisere godt både med kunder og kolleger og trives i et miljø med høyt tempo.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre:

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omtanke
  • Direkte og ærlig

Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

Vårt tilbud

100% fast stilling ved hva vi selv synes er Norges beste arbeidsplass! Arbeidstid er turnusbasert. Lønn etter avtale. Hos oss i AniCura har du muligheten til å jobbe i et team med mange hyggelige kollegaer og et faglig høyt nivå. Du vil få et stort faglig nettverk og dermed også en stor mulighet til å utvikle deg selv.

I AniCura er vi nå over 4000 ansatte i Europa, hvor over 500 ansatte her i Norge. Med dette er vi Norges største veterinærmedisinske miljø, og vi vokser stadig.

Kontakt

Søknad på stillingen sendes snarest til Hanne Herstad på e-post: hanne.herstad@anicura.no

Søknadsfrist: snarest

Aktuelle kandidater kalles inn til intervju fortløpende. Spørsmål til stillingen kan rettes til Hanne på mobil: +47 415 06 098.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist

14.05.2018

Kontaktperson

Hanne Herstad

AniCura Dyresykehus Oslo

Uelands gate 85

AniCura Dyresykehus Oslo