Dyrenes Venn Sinsen søker dyrepleier til vikariat, 100% stilling

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som vikar for en av våre dyrepleiere. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Avdelingen på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, omtrentlig 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Vi søker en autorisert dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig. Du må trives i en hektisk hverdag med håndtering av telefoner, kunder, pasienter, tannrens, anestesi med mer. Vi kan tilby en variert, utfordrende og faglig interessant jobb innenfor smådyrpraksis der ansvarsfølelse og pålitelighet er viktige egenskaper for stillingen. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for folk og dyr vektlegges.

Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og etter oppsatt turnus i helger.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no. Ved spørsmål; kontakt Administrativ Leder Regine Johansen Rød på tlf. 920 90 996.

Tiltredelse: etter avtale. Vikariatets varighet; 12 måneder.

Søknadsfrist

01.04.2018

Kontaktperson

Regine Johansen Rød

Dyrenes Venn Sinsen

Trondheimsveien 184

0570 Oslo