Er du vår nye dyrepleier på AniCura Heimdal Dyreklinikk?

Vi kan tilby en spennende fast stilling som dyrepleier på vår klinikk i Trondheim. Stillingen er 100% og du vil ta del i et positiv og faglig dedikert team med 8 dyrepleiere/assistenter og 7 dyrleger. Sammen innehar vi en bred faglig kompetanse og utfører alt fra kloklipp til avanserte veterinærmedisinske behandlinger.

Vi søker nå DEG som brenner for dyrehelse og som ønsker å gjøre en positiv forskjell for dyrenes beste. Du trives med faglige utfordringer og jobber godt både selvstendig og i team, også når tempoet er høyt. Du bør være serviceinnstilt og verdsette et miljø hvor kvalitet settes høyt.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre. Disse er:

* Sammen * Eget ansvar * Kompetanse og utvikling * Trygghet og omtanke * Direkte og ærlig. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

I AniCura har vi nå rundt 550 hyggelige og dyktige kollegaer i Norge. Her på Heimdal er vi så heldige å oppleve god vekst og vil i løpet av det neste året bygge ut til en enda større og bedre klinikk. Vårt mål er å gi det aller beste veterinærmedisinske tilbudet til alle våre pasienter. Vil du være med på laget?

Søknad på stillingen sendes snarest til daglig leder Julie Nilsen på e-post: julie.nilsen@anicura.no. Spørsmål om stillingen kan stilles til Julie på mobil: +47 93 42 97 86. Oppstart for stillingen er så snart som mulig.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist

06.04.2018

Kontaktperson

Julie Nilsen

AniCura Heimdal Dyreklinikk

Industriveien 67

7080 Heimdal