Tu Dyreklinikk søker dyrepleier til fast stilling

Tu Dyreklinikk er en moderne smådyrklinikk som ligger på Bryne, på Jæren i Rogaland. Bryne er en passe stor by, som tilbyr det meste man skulle ønske seg av shopping, kino, spisesteder og uteliv. Skulle man allikevel ønske noe mer er Stavanger kun 30 min unna med bil, og det tar bare 20 min å kjøre til Sandnes og kjøpesenteret Kvadrat. Er man glad i friluftsliv og natur er det flotte turmuligheter i og rundt byen, med alt naturskjønne Jæren har å tilby. De berømte Jærstrendene er en kort kjøretur fra Bryne, og dagsturer til Prekestolen eller Kjeragsbolten er også mulig.  Sirdal med muligheter for skisport på vinteren er 1,5 timers biltur unna. Stavanger lufthavn Sola ligger bare 25 min fra Byne, og har mer enn 40 direkteruter til inn- og utlandsdestinasjoner.

Tu Dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første private smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig ombygging og modernisering og fremstår i dag som en moderne smådyrklinikk som tilbyr det meste av tjenester innen smådyrpraksis. Klinikken er velutstyrt med blant annet laboratorie, digitalt røntgen, ultralyd, tannrøntgen, tannunit, gassanestesi, m.m. Arbeidsstaben består i dag av 5 veterinærer, 2 dyrepleiere 2 resepsjonister og 1 dyrepleierstudent. Klinikken deltar i et privat vaktsamarbeid med to andre klinikker i området (vakt hver 4. uke). Våre dyrepleiere deltar i vaktordningen. Dersom man ikke ønsker vaktbelastning kan dette avtales.

Vi søker nå etter en dyrepleier til en fast 100% stilling. Lavere stillingsprosenter kan også avtales dersom dette er ønskelig. Vi oppfordrer også dyrepleierstudenter som er ferdige til våren/sommeren til å søke. Tiltredelse fra 3. april.

Vi søker en positiv, engasjert, pliktoppfyllende person med godt humør og evne til å jobbe i team, men også selvstendig. Du bør være serviceinnstilt, være løsningsorientert, og takle en til tiders hektisk hverdag. Du er faglig interessert og motivert for å utvikle deg videre som dyrepleier.

Vi kan tilby en trivelig arbeidsplass med hyggelige medarbeidere, faste arbeidstider, 5 ukers ferie og konkurransedyktig lønn. Opplæring vil bli gitt. Har du et spesielt fagfelt som du interesserer deg for og ønsker å kurse deg innen er dette noe som klinikken gjerne ønsker å bidra til.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Dagny Spanne Kjær eller dyrepleier Jacqueline Tawse på tlf 51 78 85 90 eller e-post: post@tudyreklinikk.no. Søknader med CV sendes til post@tudyreklinikk.no. Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist

01.03.2018

Kontaktperson

Dagny Spanne Kjær / Jacqueline Tawse

Tu Dyreklinikk

Lindevegen 1

4341 Bryne