En sjelden sjanse til drømmejobben

 

Hvordan så drømmejobben din ut da du startet utdannelsen/karrieren din?


Er du hvor du tenkte du ville være, og ønsket å være? Eller er det på tide å dra videre til nye utfordringer? Har du fått oppfylt dine behov til vekst og utvikling? Holder du på med de oppgavene du ønsket deg, og så for deg? Eller føler du deg fastlåst og drømmer om andre muligheter? Mulighetene du ikke visste fantes, - de finner du hos oss!


«På undersøkelsesrom 1 har veterinæren vår 4 nydelige kattungenøster inne til sin første helseundersøkelse. I naborommet står kollegaen hennes med spaltelampe i hånden, og er i gang med oppfølgingen av øyepasienten
som kom inn forrige uke med keratitt. På blodlaboratoriet like bak er alle maskinene i gang med blodanalysene til Aiko som er innlagt til utredning for dagen. Dyrepleieren som tok prøvene har lagt veneflon, og nettopp
justert væskeinfusjonen på nytt etterat alarmen til infusjonspumpa gikk av. Kollegaen hennes overvåker kaninen Nicoline som ligger i kuvøsen, og er på vei ut av anestesi etter kastrering tidligere på dagen. Hun får servert et lite måltid med Critical care straks hun er på beina. Det er likevel nok tid til at dyrepleieren kan slå av en liten prat med tann-veterinæren vår i det hun er på vei ut i resepsjonen; katten som har vært inne til tannbehandling og tannrøntgen trenger nemlig å få booket ny time til tanntrekk. Der møter hun resepsjonisten som har gitt kunden på venterommet en kaffekopp å kose seg med – kunden møtte litt tidlig til ultralydtimen av sin hjertesyke hund. Klokka er snart 12 og vi samles alle på pauserommet for en velfortjent lunsj. Daglig
leder har spandert ferske reker på oss i dag, noe vi alle setter pris på. Etter lunsj kommer Sussi til sin 3. post op rehabiliteringstime hos vår fysioterapeut. Hun ble operert for patellaluksasjon hos oss for snart 1 måned siden. På hundekennelen venter Zapp på å få tatt røntgen av hoftene sine. Så langt går det meste i det tempoet som vi planla ved dagens start.»

Dette er en helt ordinær arbeidsdag ved Mo dyreklinikk. Her har alle ansatte fått videreutdanning innen et eller flere fagfelt som de finner interessant og spennende. Vi finner stolthet i å oppfylle vårt klinikkmotto; «i trygge hender».

Vi søker nå en dyrepleier/klinikkassistent til 1 års vikariat, 100 % stilling, og med sannsynlighet for videre fast ansettelse for den rette kandidaten. Tiltredelse etter avtale.


Hvem og hvor er vi?

Mo dyreklinikk er en veletablert smådyrsklinikk i store, lyse lokaler, som ligger i Mo i Rana i Nordland. Staben består pr dags dato av 4 veterinærer, 1 dyrepleier, 1 klinikkassistent, 1 resepsjonist og 1 fysioterapeut. Vår pasientgruppe består hovedsakelig av hund, katt og gnager. Ved siden av poliklinikk, tannbehandling og rehabilitering, gjør vi det meste av diagnostikk, utredning og bløtvevskirurgi samt ortopedi.

Se videre: www.youtube.com/watch?v=b6zYDgdsMQ0 og www.mo.dyreklinikk.no

Mo i Rana er nord-norges 3. største by med innbyggertall på over 26.000 innbyggere, og ligger like sør for polarsirkelen. Byen har kompetansemiljøer innen industri, data, utdanning og kultur. E6 går gjennom byen, og det er direkte togforbindelse til Tronheim/Olso sørover og Bodø nordover samt flyplass. Byen byr på en rekke aktivitetsmuligheter både innendørs og utendørs, og er utgangspunktet for mange lokale festivaler. Mo i rana er en av flere inngangsporter til Helgelandskysten som igjen byr på smellvakker natur og friluftsliv.


Hvem er du?

 • Autorisert dyrepleier eller klinikkassistent med 1-2 års erfaring innen smådyrmedisin
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du er opptatt av god kundeservice
 • Du trives med variert arbeidsdag og nye utfordringer
 • Du er fleksibel, tenker framover og er motivert for utvikling
 • Du har god ordenssans, og er strukturert, ansvarsfull og pliktoppfyllende i ditt arbeid

Hvorfor Mo dyreklinikk?

 • Vi tror på tett kollegialt teamsamarbeid og kompetanseutvikling
 • Videreutdanning innen fagfelt du finner spennende
 • Vi er en velutstyrt og moderne klinikk, og har nylig utvidet
 • Vi tror på fleksibilitet, romslighet og sosial trivsel på arbeidsplassen
 • Gode arbeidsbetingelser og arbeidstider (08.30-16.00) uten vaktbelastning
 • Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordninger samt andre frynsegoder

Send søknad med CV og referanser til mo@dyreklinikk innen 1.mars.

Evt. spørsmål vedr. stillingen sendes samme adresse.

Kontaktperson: Marte Grotnes eller Tone C Jørgensen

Søknadsfrist

01.03.2018

Kontaktperson

Marte Grotnes / Tone C. Jørgensen

Mo Dyreklinikk

Høvleriveien 10

8622 Mo i Rana