AniCura Vennesla Dyreklinikk søker dyrepleier

AniCura Vennesla Dyreklinikk vokser stadig, og til påske flytter vi inn i nye og flotte lokaler i Vennesla sentrum. I den forbindelse har vi behov for en ny dyrepleier i 100% fast stilling.

Vi består per i dag av et team på tre veterinærer, to dyrepleiere, og to assistenter/resepsjonister. Vi utfører det aller meste av utredninger og behandlinger, og er en velutstyrt klinikk som mottar henvisninger fra store deler av Sørlandet. Vi søker engasjerte og dedikerte medarbeidere som ønsker å yte det lille ekstra. Arbeidsoppgavene vil bli varierte, men med fokus på å ha klare rutiner.

Det er gode muligheter for etterutdanning, hospitering og eget ansvar. Du bør være selvstendig, men også kunne jobbe i team. Du må være god på kunderelasjoner, og du må ønske å bidra til å beholde vårt gode arbeidsmiljø. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Klinikken har fokus på å kunne tilby en god lønn, og har gode pensjonsordninger. Vi deltar ikke i vaktordning, men det vil bli behov for å jobbe en lørdag av og til.

Vi er en del av AniCura, en ledende veterinærkjede innen avansert veterinæromsorg for hunder, katter og andre kjæledyr. AniCura er representert i 7 europeiske land og har rundt 500 ansatte her i Norge. Les mer om AniCura på hjemmesiden vår www.anicura.no

Søknadsfrist

28.02.2018

Kontaktperson

Kirsti Bjørndal

AniCura Vennesla Dyreklinikk

Støaveien 4

4700 Vennesla