AniCura Dyreklinikk Lilleaker søker dyrepleier

Vi kan fra 1.mai tilby en spennende 100% stilling som dyrepleier til vår avdeling på Lilleaker.

AniCura Dyreklinikk Lilleaker er en hyggelig, sertifisert, velutstyrt klinikk, beliggende i vakre omgivelser i nærheten av CC-Vest. Klinikken har 3 veterinærer, 2 heltidsansatte dyrepleiere + 2-4 timeansatte assistenter/studenter.

Kvalifikasjoner og verdier

Vi leter nå etter en engasjert og positiv dyrepleier som kan bli en del av vårt flotte team. Du må være glad i yrket ditt og ha lyst til å utvikle deg. Du må være glad i en hverdag med mye kundekontakt og salg, samt like å sjonglere mellom kunder, pasienter, telefoner, salg, anestesi, osv. Hvis du synes dette er gøy er dette din arbeidsplass!

AniCura Region Oslo er tett knyttet sammen og mange av våre ansatte jobber ved flere avdelinger. Du vil dermed få et stort nettverk og muligheten til å bli kjent med og lære av mange flinke mennesker.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre. Disse er:

  • Sammen 
  • Eget ansvar 
  • Kompetanse og utvikling 
  • Trygghet og omtanke 
  • Direkte og ærlig

Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

I AniCura har vi nå rundt 4 000 ansatte internasjonalt, hvorav over 500 her i Norge. Med dette er vi Norges største veterinærmedisinske miljø, og vi vokser stadig. Vil du være med på reisen?

Vårt tilbud

Vi kan tilby et svært godt arbeidsmiljø, variert arbeid, ansvar og mulighet for videre utvikling innen AniCura. Stillingen er en 100% fast stilling.

Kontakt

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse 1.mai. For mer informasjon om stillingen kontakt Torill Heggenes på tlf. 95999121. Søknad sendes på epost til torill.heggenes@anicura.no.

Søknadsfrist

12.03.2018

Kontaktperson

Torill Heggenes

AniCura Dyreklinikk Lilleaker

Mustadvei 12

0283 Oslo