Ser du etter nye utfordringer? AniCura Dyreklinikk Bygdøy og AniCura Dyreklinikk Majorstuen søker dyrepleier

Vi kan nå tilby en spennende stilling som dyrepleier fordelt på våre to avdelinger på Bygdøy og Majorstuen. Fordelingen vil være 80% på Bygdøy og 20% på Majorstuen. AniCura Dyreklinikk Bygdøy er en liten klinikk med god lokal forankring, plassert på Bygdøy i Oslo. Klinikken utfører polikliniske behandlinger, enkle kirurgiske inngrep og tannbehandlinger. Tyngre utredninger og operasjoner henvises videre. AniCura Dyreklinikk Majorstuen er en klinikk i raskt vekst plassert sentralt på Majorstuen. AniCura Dyreklinikk Bygdøy og Majorstuen samarbeider tett med de andre AniCura klinikkene i Region Oslo.

Kvalifikasjoner og verdier

Vi leter nå etter en engasjert og positiv dyrepleier som kan bli en del av vårt flotte team. Du må være glad i yrket ditt og ha lyst til å utvikle deg. Som eneste dyrepleier på vår avdeling på Bygdøy må du like å jobbe selvstendig. Du må være glad i en hverdag med mye kundekontakt og salg, samt like å sjonglere mellom kunder, pasienter, telefoner, salg, tannrens, osv. Hvis du synes dette er gøy er dette din arbeidsplass!

AniCura Region Oslo er tett knyttet sammen og mange av våre ansatte jobber ved flere avdelinger. Du vil dermed få et stort nettverk og muligheten til å bli kjent med og lære av mange flinke mennesker.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre. Disse er:

  • Sammen 
  • Eget ansvar 
  • Kompetanse og utvikling 
  • Trygghet og omtanke 
  • Direkte og ærlig

Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin. 

I AniCura har vi nå rundt 4 000 ansatte internasjonalt, hvorav over 500 her i Norge. Med dette er vi Norges største veterinærmedisinske miljø, og vi vokser stadig. Vil du være med på reisen?

Vårt tilbud

Vi kan tilby et svært godt arbeidsmiljø, variert arbeid, ansvar og mulighet for videre utvikling innen AniCura. Stillingen er en 100% fast stilling.

Kontakt

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale. For mer informasjon om stillingen kontakt Hanne Herstad på telefon 415 06 098. Søknad sendes til hanne.herstad@anicura.no

Søknadsfrist

31.01.2018

Kontaktperson

Hanne Herstad

AniCura Dyreklinikk Bygdøy

Fredriksborgveien 20B

0286 Oslo