Borg Dyreklinikk AS søker dyrepleier til svangerskapsvikariat i 100% stilling

Borg Dyreklinikk er en veletablert dyreklinikk som ble startet for over 20 år siden. Klinikken ligger på idylliske Hafslund Hovedgård i Sarpsborg kommune, en liten klinikk med åtte ansatte. Tre veterinærer, tre dyrepleier og to klinikkassistenter. Mottoet ”det beste for dyret” er rettesnor for vårt virke. Det innebærer at vi alltid gir et behandlingstilbud basert på høy faglig kunnskap og omsorg for kjæledyrene.

Vi søker i utgangspunktet en autorisert dyrepleier, men en erfaren klinikkassistent kan også gjerne søke. Vi ser etter deg som er ansvarsfull og pliktoppfyllende med ”stå-på” humør. Du har evne til å arbeide like godt selvstendig som i team, samt yte god service og takle en hektisk hverdag på klinikken.

Stillingen er et vikariat for dyrepleier som skal ut i svangerskapspermisjon. Forlengelse av vikariat eller overgang til fast stilling kan være aktuelt.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger. Hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver, alt fra assistering ved operasjoner, røntgen, tannbehandling og undersøkelser til laboratorie- og resepsjonsarbeid med salg av fôr/pleieprodukter/utstyr og veiledning av kunder. Samt alt annet som foregår på en smådyreklinikk.

Send søknad med cv og referanser til: post@borg-dyreklinikk.no

Søknadsfrist: Snarest

Borg Dyreklinikk AS, Statsminister Torpsvei 2. 1738 Borgenhaugen.

Ved spørsmål kontakt oss på tlf: 69 97 18 60.

Søknadsfrist

01.03.2018

Kontaktperson

Susanne

Borg Dyreklinikk AS

Statsminister Torpsvei 2

1738 Borgenhaugen